- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
originlecso
csendes tag
válasz
Gulumaci #118 üzenetére
Nah szóval beújítottam egy Ozaki wr450 2.2-es hangfalszettet én is. A kibontást követően már az első élmény is teljesen pozitív volt. Abszolut karakteres kis kütyü, és hihetetlenül jól állnak rajta a lakkfekete előlapok, a mintázat pedig csak emelik ennek fényét.
A magas membránok króm-ezüst hatása minőséget, míg a mélyláda kettős hangszórói pedig tudat alatt is erőt sugallanak.
Az összképet csupán egy kis apróság zavarta meg.... a hangszínszabályzó 3 gombjának olcsó-műanayag-hatást keltő ezüst tekerőgombjai. Nah ezt azért fémesíthették, vagy krómozhatták volna, filléres többletköltségen.Összeraktam, bekapcsoltam, és már az első benyomás is elég pozítívan ért. Rögtön el is mormogtam magamban, hogy nah. ez 7ezret simán megért...
Első benyomásom után... kicsit vájtfülű vagyok... elemezgettem is amit hallok, és kicsit hiányoltam a középhangokat, ill. a térhangzásban sem éreztem a tökéletes balanszot, ami épp az előbb említett középtartomány indiszponáltságának volt betudható.
Nah ezután kicsit megbütyköltem a hangkártyabeállytásokat, megfrissítettem a 3 éves Realtek driverem, ill játszottam egy picit a hangkártya hangszínszabályzóival, s egy dinamikus, erőteljes beállítást választottam.
Hát kérem szépen amikor kész lettem, leesett az állam.
Én aki a vásárlás előtt órákat töltöttem a nagyáruházak polcain sorakozó hasonló termékek kipróbálásával és megtekintésével... még a 25-30 ezres kategóriában is csak ritkán hallottam hasonlót.
iszonyú jó lett a térhangzás, maximum értékeken használva is tökéletesek a balanszok. Nem érezni elhallásokat a magas hangok felé, a bass pedig nem nyomja el a magast, s végre kihallik az a lelket adó középtartomány is.És akkor jött a Blues....
Ahogy felcsendült a Hobo Blues Bandtől a Tisztelet Muddy Watersnek című dal, hát csak arra gondoltam, hogy tisztelet az Ozaki részére, amiért ilyen megfizethető árért hajlandóak voltak megosztani velünk ezt a technikát, ami szerintem bőven meghaladja az árát.Fellátogattam a gyártó oldalára, és azért van még itt választék... ha a 80W-os WR480-ast is kani lehetett volna, tutti beszereztem volna, mert annyira tekerném még feljebb.... nincs jobb a tiszta, és dübörgő bluesnál...
[link]Csak ajánlani tudom, vegyétek, vigyétek ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Padavan firmware
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Battlefield 2042
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest