Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• originlecso

csendes tag

válasz Gulumaci #118 üzenetére

Nah szóval beújítottam egy Ozaki wr450 2.2-es hangfalszettet én is. A kibontást követően már az első élmény is teljesen pozitív volt. Abszolut karakteres kis kütyü, és hihetetlenül jól állnak rajta a lakkfekete előlapok, a mintázat pedig csak emelik ennek fényét. :)
    A magas membránok króm-ezüst hatása minőséget, míg a mélyláda kettős hangszórói pedig tudat alatt is erőt sugallanak.
    Az összképet csupán egy kis apróság zavarta meg.... a hangszínszabályzó 3 gombjának olcsó-műanayag-hatást keltő ezüst tekerőgombjai. Nah ezt azért fémesíthették, vagy krómozhatták volna, filléres többletköltségen.

Összeraktam, bekapcsoltam, és már az első benyomás is elég pozítívan ért. Rögtön el is mormogtam magamban, hogy nah. ez 7ezret simán megért... :) Első benyomásom után... kicsit vájtfülű vagyok... elemezgettem is amit hallok, és kicsit hiányoltam a középhangokat, ill. a térhangzásban sem éreztem a tökéletes balanszot, ami épp az előbb említett középtartomány indiszponáltságának volt betudható.

Nah ezután kicsit megbütyköltem a hangkártyabeállytásokat, megfrissítettem a 3 éves Realtek driverem, ill játszottam egy picit a hangkártya hangszínszabályzóival, s egy dinamikus, erőteljes beállítást választottam.

Hát kérem szépen amikor kész lettem, leesett az állam. :O Én aki a vásárlás előtt órákat töltöttem a nagyáruházak polcain sorakozó hasonló termékek kipróbálásával és megtekintésével... még a 25-30 ezres kategóriában is csak ritkán hallottam hasonlót.
    iszonyú jó lett a térhangzás, maximum értékeken használva is tökéletesek a balanszok. Nem érezni elhallásokat a magas hangok felé, a bass pedig nem nyomja el a magast, s végre kihallik az a lelket adó középtartomány is.

És akkor jött a Blues....
    Ahogy felcsendült a Hobo Blues Bandtől a Tisztelet Muddy Watersnek című dal, hát csak arra gondoltam, hogy tisztelet az Ozaki részére, amiért ilyen megfizethető árért hajlandóak voltak megosztani velünk ezt a technikát, ami szerintem bőven meghaladja az árát.

Fellátogattam a gyártó oldalára, és azért van még itt választék... ha a 80W-os WR480-ast is kani lehetett volna, tutti beszereztem volna, mert annyira tekerném még feljebb.... nincs jobb a tiszta, és dübörgő bluesnál...
    [link]

Csak ajánlani tudom, vegyétek, vigyétek ;)

Új hozzászólás Aktív témák