Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz bigrob #26249 üzenetére
Mert irgalmatlan sok a látványelem, Cavillnél beszélhetünk színészetről amit kíváncsi voltam és vagy olvasok, vagy nézem. A MR.Robot-nál vettem észre először, hogy sok apró/fontos utalást észre sem vettem és újra kellett néznem Magyarul, ami nem is ártott, mert Remi hatalmasat játszik benne, de igaz ez az Altered Carbon-ra is amiben pusztulat sok infót sűrítettek a dialogusokba és sokszor meg kellett álnom emiatt...vagy említhetném a Képmás című sorit ahol J.K Simons brillírozik két szerepben is és a mimikája a csávónak bitang ahogy váltogatja a karaktereket.
Pedig nagyrészt feliratos tartalmat nézek, de amíg egy Expanse vagy Mandalorian simán fogyasztható felirattal addig ennek inkább megadom a módját.Tailor : Engem megvettek kilóra, jöhet a 8 évad
VTom : Na igen a propaganda az nagy úr, de mivel nem olvastam a könyvet, igy annyira nem zavar. Itt legalább nem tolták az arcomba az agymosást mint pl a Batwomen-ben, ahol negyed óráig bírtam a nyalifali csajokat. Félreértés ne essék, tőlem mehet a leszboszizás, de véleményem szerint mindennek meg van a maga ideje és helye. Készültem egy jó kis képregény adoptációra és kaptam egy olyan művet amiben Ruby Rose (aki ugye hivatalosan is átállt) büszkén hirdeti az igét és migirizi az agysejtjeimet...pedig alpjában véve karmoltam őt a John Wick-ben, de ezt itt frankón 15 percig bírtam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest