-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl3x
aktív tag
Mi a mas D3ban? Masok a skillek meg nem ugyna az a fegyverek neve es 3nal tobb arus van varosban, soloban ezt lattam eddig amig felhuztam a karit, majd ha lesz idom rafekszek a tier cuccokra stb, akkor lehet majd megvaltozik a velemenyem.
Hotsban meg ugyan ugy 4-6 gomb, ugyan ugy 5v5 egy palyan, ugyan ugy vannak erositesek szornyektol (melletek all), itt vasarlas helyett skillek dontod el h fejleszted a karit es ennyi. Azert dotaba sem hozod le egyedul, ahoz nagyon durvan lamakat kell kapni. LOLban ja, egy smurf siman lehozza low elon egyedul. Ez copy.
Reworkot a d3 es a wow ra ertettem. Amugy egyalatalan nen vagyok blizz ellenes, imadom az sc2, megvettem a reszeket, d3at is, wowot evekig fizettem, csak sajnos szo szerint szarnak bele igy elmegy a kedv. Szerintem rossz iranyba megy az uzletpolitikajuk es penzre fokuszalnak a minoseg rovasara.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Fekvő AT Gépház + Tápegység
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest