- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
chicken
senior tag
asszem ez azon múlik, hogy work offline-ra van-e állítva, vagy nem (gondolom, nem), ha nincs, akkor ő rögtön megpróbál szinkronizálni. vagyis meg kéne neki. engem azzal csinált ki hónapokig, hogy én direkt work offline-ra állítottam, ennek dacára egyből próbálkozott az Exchange felé való connection-nel, majd egyik pillanatról a másikra a hiba eltűnt, és nem is fordult elő többet...
(delay persze mindig lehet, lehet szar a háló, vagy bármi hiba, vírus..)
a webmail nem rossz dolog azért, pláne, ha publikus. nekem pl abszolút szívás, hogy mindenképp vpn-znem kell, ha levelet akarok olvasni. de pl az owa premium az szerintem már egész jól néz ki, meg tud sokmindent.
egyébként ha nagyon idegesítő, én simán hibajegyet nyitok, mint user, a belső IT-nak, nemigen troubleshootolgatom én a saját windows-os work environment-emet, nem azért ülök ott bentde tényleg. gondolom az exchange-en se vagy admin - oldják meg azok, akiket ezért fizetnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest