- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
fero02 #11229 üzenetére
folytatok titkos kommunikációt - mint sokan mások is -, viszont le is védem rendesen a wifi hálózatomat! a wpa2 - aes párosítás egy húzós jelszóval, egyenlőre még nem könnyen törhető, sőt! ráadásul csak akkor megy itthon a netes hálózat/wifi, amikor ténylegesen netezek is, máskor kikapcsolom az eszközöket, szóval ember legyen a lakókocsijában, aki sok - sok évre ideköltözne a ház elé, hogy megpróbálja feltörni a hálózatomat...
-
dredbiro
senior tag
válasz
fero02 #11210 üzenetére
megpróbálom így is,hátha működni fog.
De lenne még pár kérdésem
1.a quick setupban amikor a pppoe kapcsolatot jelölöm be,ott megadom a user nevet és a jelszót,emlékezetem szerint van még olyan hogy keep-connetc,manual connect,és auto connect,a szerény angol tudásom szerint az auto connect lenne az a beállítás hogy a ruter tárcsázzon be auton,de javítsatok ki ha tévedek
2.az asztali gépen ahogyan írtam is van net,de a ruteren nem világít a pppoe led,mert a ruter kézi könyve úgy írja,hogy ha világít akkor van aktív dsl kapcsolat,ha villog,akkor a dsl próbálja a kapcsolatot létrehozni,ha nem világít akkor nem aktív a kapcsolat -
dredbiro
senior tag
válasz
fero02 #11206 üzenetére
nem automatán kapcsolodik fel,hanem mikor bekapcsolom a gépet ,mindent betölt akkor engedélyezem az alaplapi hálókártyát,majd a szélessávú kapcsolatra nyomok egy jobb klikket,ott bejön az ablak a felhsználónévvel és a jelszóval,majd nyomok egy castlakozást és így lesz netem,bár most lehet hogy ugyanazt mondtam el mint te
igen,a laptop a wifire felcsatlakozik szó nélkűl,de valamiért nincs rajta netkapcsolat,és ezt nem értem hogy miért -
Gendo
csendes tag
Üdv... egyáltalán nem értem miért lett volna újonc húzás, ráadásul a wifi topicból irányítottak át az első hozzászólás elolvásására. Kit érdekel hogy mi a topicban az ezer nemtomhányadik hozzászólás, a topic fő témájának az 1 hozzászólásnak kell lennie.
Egyébként meg már több éve vagyok a prohardveren, csak felhasználó nevet váltottam.
Ahelyett hogy segítettél volna és épkézláb hozzászólást írtál volna, csak annyit tudtál hogy ''LOL'' - na látod ez az újonc hozzászólás ;) -
rdi
veterán
ne haragudj meg, de teljesen normális a hozzászólás. Ugyanis célszerű az első hozzászólással kezdeni.
Gendo: csinálj először egyszerű fájlmegosztást. Nézde meg., hogy a vendég fiók mindkét gépen engedélyezve van-e (gyakran alapbólle van tiltva).
Ezután célszerű megnézni, hogy a vendég fiók nincs -e a tiltottak között a biztonsági beállításokban.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest