Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
fero02 #11229 üzenetére
folytatok titkos kommunikációt - mint sokan mások is -, viszont le is védem rendesen a wifi hálózatomat! a wpa2 - aes párosítás egy húzós jelszóval, egyenlőre még nem könnyen törhető, sőt! ráadásul csak akkor megy itthon a netes hálózat/wifi, amikor ténylegesen netezek is, máskor kikapcsolom az eszközöket, szóval ember legyen a lakókocsijában, aki sok - sok évre ideköltözne a ház elé, hogy megpróbálja feltörni a hálózatomat...
-
dredbiro
senior tag
válasz
fero02 #11210 üzenetére
megpróbálom így is,hátha működni fog.
De lenne még pár kérdésem
1.a quick setupban amikor a pppoe kapcsolatot jelölöm be,ott megadom a user nevet és a jelszót,emlékezetem szerint van még olyan hogy keep-connetc,manual connect,és auto connect,a szerény angol tudásom szerint az auto connect lenne az a beállítás hogy a ruter tárcsázzon be auton,de javítsatok ki ha tévedek
2.az asztali gépen ahogyan írtam is van net,de a ruteren nem világít a pppoe led,mert a ruter kézi könyve úgy írja,hogy ha világít akkor van aktív dsl kapcsolat,ha villog,akkor a dsl próbálja a kapcsolatot létrehozni,ha nem világít akkor nem aktív a kapcsolat -
dredbiro
senior tag
válasz
fero02 #11206 üzenetére
nem automatán kapcsolodik fel,hanem mikor bekapcsolom a gépet ,mindent betölt akkor engedélyezem az alaplapi hálókártyát,majd a szélessávú kapcsolatra nyomok egy jobb klikket,ott bejön az ablak a felhsználónévvel és a jelszóval,majd nyomok egy castlakozást és így lesz netem,bár most lehet hogy ugyanazt mondtam el mint te
igen,a laptop a wifire felcsatlakozik szó nélkűl,de valamiért nincs rajta netkapcsolat,és ezt nem értem hogy miért -
Gendo
csendes tag
Üdv... egyáltalán nem értem miért lett volna újonc húzás, ráadásul a wifi topicból irányítottak át az első hozzászólás elolvásására. Kit érdekel hogy mi a topicban az ezer nemtomhányadik hozzászólás, a topic fő témájának az 1 hozzászólásnak kell lennie.
Egyébként meg már több éve vagyok a prohardveren, csak felhasználó nevet váltottam.
Ahelyett hogy segítettél volna és épkézláb hozzászólást írtál volna, csak annyit tudtál hogy ''LOL'' - na látod ez az újonc hozzászólás ;) -
rdi
veterán
ne haragudj meg, de teljesen normális a hozzászólás. Ugyanis célszerű az első hozzászólással kezdeni.
Gendo: csinálj először egyszerű fájlmegosztást. Nézde meg., hogy a vendég fiók mindkét gépen engedélyezve van-e (gyakran alapbólle van tiltva).
Ezután célszerű megnézni, hogy a vendég fiók nincs -e a tiltottak között a biztonsági beállításokban.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Lexus, Toyota topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/I7-12700 16GB 512 SSD Nvidia RTX 3070 8GB (2560x1440) 165 Hz FHD IPS/
- Ipad Pro 12.9 (3 generáció) 512GB cellular, garanciával
- iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple
- Bitmain Antminer S9 13.5T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest