- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz Oliverda #2854 üzenetére
Ez milyen kedvezmény egészen pontosan? Mert nálam a vásárlási kedvezmények között van Tesco vásárlási kedvezmény, amit minden hónapban újra kell aktiválni. Amikor kezdődött ez a vásárlási kedvezményes dolog, akkor 10.000 Ft-onként adott 500 Ft-ot vissza (5%), amit kb. 4-5 hónap után levittek 250 Ft-ra (2,5%). Ez mondjuk elég patkányság volt, de most ez a verzió van. Ilyen 20%-os visszatérítéssel még nem találkoztam.
Más... Az e havi fizetési átutalásomról kaptam egy sms értesítést (ez ok), ami után szinte azonnal kaptam egy újabb sms értesítést miszerint levont az OTP 1250 Ft-ot "átutalás / kp. felvétel" címszó alatt. Mi ez a marhaság? Arra hogy jóváírás érkezik a folyószámlámra, ráadásul bankon belül, mert a munkáltatómnak is OTP-s számlája van, mióta számolnak fel pénzt, főleg 1250 Ft-ot? Hallott már erről valaki?
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz canniball #2856 üzenetére
Köszi, nem tudtam, hogy többféle kedvezmény is létezik. Mondjuk ez alapján nem tudom hogy minősít a Tesco, mert szerintem nálam jobb ügyfele nem sok lehet. Egyrész 90%-ban csak Tescoban vásárolok, napi szinten is, meg a heti nagy bevásárlásokat is ott intézem. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy szerintem havi szinten 100k+ hagyok náluk simán, folyamatosan. Emellett érdekes, hogy akkor legkissebbet adják nekem. Biztos úgy vannak vele, hogy egy amúgyis hűséges ügyfelet, nem kell "megfogni" nagyobb kedvezménynel. :-/
Majd kipróbálom, hogy pár hónapig máshova megyek vásárolniA másik kérdésre... Nem volt díjköteles kp. felvét, mert nyilatkozta ma havi 2 ingyenesről, és ehhez tartom is magam. Átutalás volt, de azután azonnalráterheli a díját is, és nem a következő hónapban. Ez közvetlenül a fizetés jóváírása után érkezett.
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
Már elég régóta (értsd 10+ éve) vagyok az OTP-nél. Net számlacsomagom van. Pénz az volt rajta utalás előtt is, bőven 1250 fölött. Nem nagyon szokott mínuszban lenni, erre ügyelek. Ami a fura, hogy közvetlenül az utalás után jött az újabb sms értesítő, és "átutalás / kp. felvétel" indokkal szedte le az 1250-et.
-
Spec
őstag
Szinte soha nem veszek tesco gazdaságos, value termékeket. Igyekszem minél minőségibb, és főleg hazai termékeket vásárolni. Általában nem a legolcsóbb termékeket veszem. Azt gondolom, ilyen szempontból elég tudatos vásárló vagyok.
Ami igaz az igaz, arra is törekszem, hogy a lehető legjobb akciókat kifogjam, és a külön Tesco kedvezményekkel, kuponokkal, leárazásokkal is előszeretettel variálok. Igyekszem kihozni a náluk elköltött pénzből ár/érték arányban a maximumot. Lehet ezért minősítettek le, mert hiába költök náluk sokat, arányában a haszonkulcsuk kisebb azon amit én vásárolok"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz canniball #2860 üzenetére
Visszatérve még az a Tescos vásárlási visszatérítés témára, kicsit utánamentem a dolognak, mert nem hagyott nyugodni. Megkérdeztem a Tesco-t hogy mégis mi alapján döntik el, hogy kinek mennyi kedvezményt biztosítanak. Kaptam egy nesze semmi, fogd meg jól választ (jobbra nem is számítottam), de az kiderül belőle, hogy szerintük nem rajtuk múlik a kedvezmény mértéke, hanem az OTP-n.
Idézem:
"Tisztelt ... úr!
Köszönöm, hogy megtisztelte központunkat a levél alján szereplő megkeresésével.
Kérem, engedje meg, hogy tájékoztassam, hogy az Ön által igénybevett „OTP kártyák vásárlási kedvezménye” kezdeményezés nem a mi projectünk. Azt az OTP irányítja. A kedvezmény igénybevételének részletei az OTPdirekt internetes szolgáltatásban érhető el.
Hasznos információkat az alábbi link alatt talál:
OTP_Kedvezmenyprogram_szabalyzat.pdf
Üdvözlettel:
...
Kapcsolati irodai asszisztens"Szerintem megkérdem erről az OTP-t is és meglátjuk ők mit válaszolnak. Ha ők meg a Tescora mutogatnak, akkor valaki hazudik
[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
Éppen ezt írom, hogy én megkérdeztem erről a Tesco-t (lásd válaszukat előző üzenetben), és azt írják, hogy NEM ŐK határozzák meg a kedvezmény mértékét. Igaz nem pont így írták le, de én ebből ezt olvasom ki. Azt írják, ez az OTP programja.
Írtam az OTP-nek is, meglátjuk mit válaszolnak. Ha ők meg azt válaszolják, hogy a Tesco befolyásolja a kedvezmény mértékét, akkor valamelyik kamuzik.
Ekkor mindkettőjük levelét csatolva írok egy szívhez szóló levelet a Fogyasztóvédelmi Hatóságnak, és a Gazdasági Versenyhivatalnak és/vagy a PSZÁF-nek[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Valakinek sikerült már az új Simple alkalmazást valahogy rábírni, hogy működjön az NFC-s fizetés? A Simple Classic esetében gond nélkül működik a dolog. Gondoltam ha már úgyis resettelték az alkalmazást ennél a biztonsági malőrnél, akkor kipróbálom az új Simple-t, de az meg sem jelenik az alapértelmezett NFC fizetési szolgáltatásnál, csak a GooglePay.
Amúgy a bankkártyát hozzá tudom adni, de pl. arra is azt írja, hogy "Nincs azonosítva", pedig sikeresen megcsinálja a 100 Ft-os tranzakciót is. Nem jövök rá a trükkjére...
Most visszatettem a Simple Classicot, az megy megint gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz yogibear #15833 üzenetére
Köszi! Így már érthető a dolog. Amúgy ezt valahol látványosan jelezhetné a rendszer, hogy a Simple nem viszi a MC kártyát. Pl. simán hozzá tudom adni, csak éppen nem működik. Miért nem lehet ezt jelezni normálisan?
-
Spec
őstag
válasz yogibear #15835 üzenetére
Ok, ez szuper. De az alkalmazásban ezt miért nem tolja az arcába az embernek? Miért kell külön weboldalakat böngészni, meg apróbetűs részek között kotorászni? És még engedi hozzá is adni a kártyát... Érthetetlen
-
Spec
őstag
De igen, csinált próbaterhelést. Jóvá is hagytam, rendben meg is történt. Viszont az általad írt kódot én sehol nem látom. Csak annyi van hogy simple card check, és ennyi. Amúgy a rögzített kártyánál sincs hova beírni, nincs ilyen opció. Egy van, az hogy törlés. De mindegy is, már visszaálltam a Simple Classicra, nekem az NFC fizetés miatt kell. Azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest