Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pudli83
újonc
Létezik az hogy letiltanak a személyi kölcsön igénylésről?
Semmi nem változott az életemben sem a munkában, sem fizetésben. Próbálok igényelni de már az ellenőrzésnél elakad:Nem teljesültek a személyi kölcsön igényléséhez szükséges feltételek, a megadott adatokkal nem indítható kölcsönigénylés.
Ez fogad. De azonnal. Nem bírálat után semmi. Még adatokat sem kell megadnom.
Remélem átmeneti gond.
-
pudli83
újonc
Valaki vett már fel folyószámlahitel instant kölcsönt? Ma igényeltem folyószámlahitelt és meg is kaptam.
A hitelkeret terhére lehet max. 500 ezret így felvenni. Ennyivel csökken addig a hitelkeret és folyamatosan nő ahogy törleszt az ember fia.Gondolom ha az előbbit megkaptam, akkor ennek terhére csak kapok kölcsönt. 1,24 millió a hitelkeret.
Hogy zajlik az igénylés a bankfiôkban? Mint egy normál kölcsön?
-
pudli83
újonc
válasz
pudli83 #18568 üzenetére
Ami érdekes még, hogy ha most próbálok személyi kölcsönt igényelni, akkor ezt írja ki a netbank:
nem igényelhetek személyi kölcsönt egy folyamatvab lévő igénylés miatt, ami érthető hisz ott áll félbehagyva a folyószámla cucc. De az az érdekes hogy szerepel ott 1.24 millió Ft folyószámlahitel és 2 millió személyi kölcsön is.De azt nem igényeltem...
-
pudli83
újonc
Üdv.
A folyószámlahitel más feltételekhez kötött mint a személyi kölcsön? Folyószámlahitelt kaphatok...azt engedi az app és a bírálat is sikeres...1.2 milliós kerettel. Már csak el kellene fogadnom. De személyi kölcsönt 500 ezret sem enged. -
pudli83
újonc
Üdv mindenkinek!
Ma délután online igényeltem személyi kölcsönt a netbankban. Az előzetes bírálat lefutott, ajánlott egy magasabb összeget ami persze semmit nem jelent. Majd lefutott a rendes bírálat is. És azt írta ki, hogy megkaphatom a kért összeget, de a khr zárva van épp...majd ellenőrzik az ott lévő adatokat és utána tájékoztatnak hogy mi lett.
Akkor ez azt jelenti, hogy a bank belső szabályainak megfeleltem és ha a KHR esetén is stimmel minden akkor rock and roll?
Kicsit bizakodó lettem, hogy nem utasított el hanem azt írta Hogy megkaphatom...a normál bírálat után is,
-
pudli83
újonc
válasz
pudli83 #18313 üzenetére
Esetleg erre valaki? Megpróbáltam más banknál de ha nem nyitok ott folyószámlát, akkor nem jól jön ki a matek.
Tehát ha a négy jelenlegi otp személyi kölcsön közül egyet kifizetek, akkor vajon tudok kivàltani hármat? Azt már engedi?
4.1, 2.1, 2.2 és 1.4 az eddigi. Ugye akár 12 milliót is lehet egyben felvenni. És fizetés alapján menne is. A belső szabályzat a gond.
A három kisebb összeg közül fizetném ki valamelyiket. -
pudli83
újonc
-
pudli83
újonc
Üdv mindenkinek!
Négy személyi kölcsön van nekem az OTP-nél. Ezekből szeretnék egyet csinálni hitelkivàltàssal. Az online felület elutasítja a kérelmet. Mert ugye a kiváltàshoz mindenképp kell legalább 500 ezer Ft szabadon használható összeg pluszba. A fizetéssel nem lehet gond, mert a négy kölcsönre most többet fizetek havonta mint az új, egybe pakolt kölcsönre fizetnék.
Ezért feltételezem, hogy az a gond, hogy max négy kölcsön lehet egy ember nevén vagy nem tudom. A bank nem hajlandó elàrulni, hogy ez a gond vagy nem. Belső szabályzatban van benne...nem adható ki ügyfélnek ilyen infó.
Most az jutott eszembe, hogy mi lenne ha egyet végtörlesztenék? De ugye nem fizetnék ki szívesen másfél milliót ha utána ugyanúgy elutasítanàk.
Ha tuti lenne, szívesen megcsinàlnàm...de így kicsit necces.
Valaki tud erről valamit?Ui: voltam bent fiókban is, ott is próbáltam igényelni. Minden jól ment egészen az utolsó lépésig. Pedig ott az ügyintéző is azt mondta, hogy itt már nem szokott gond lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Ukrajnai háború
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Thinkpad T14s Gen5, 14" FHD+ IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjlolv, IR kam, gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest