Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
viktorhu
veterán
válasz
-FreaK- #10787 üzenetére
Nyilván meg lehetne, de nem erre építették fel a kártyatársaságok rendszerét. Ilyen szempontból jobb volt a régi alkalmazás, az nem is mutatta a tranzakciókat, amíg azok valóban meg nem történtek.
Engem jobban zavar, hogy a meglévő lehetőségeket sem lehet használni tudatlanság miatt, mint hogy új funkciókat találjunk ki olyan dologra, ami, igaziból magától értetődő. Pl. ahova úszni szoktam menni, ott hiába lehet kártyával fizetni, egy ezrest kp-ban elkérnek a szekrénykulcsért letétnek, így mégsem lehet készpénz nélkül menni. Teljesen értelmetlen, pont erre is való lenne a kártyás zárolás, hogy az elején ráterhelnék foglalással a letét összegét, a végén pedig a valós "fogyasztást" kérnék el a banktól.
-
viktorhu
veterán
válasz
-FreaK- #10785 üzenetére
Ezt a rendszert még akkor találták ki, amikor nem volt semmilyen értesítés. Hivatalosan a havi számlakivonat számít, azon pedig nem lesz rajta a tranzakció. Még én is úgy kezdtem bankkártyázni, hogy havonta egyszer levonták a számlaegyenlegemből a költéseket, és lényegében magamnak kellett vezetnem, hogy mennyit költöttem, hogy biztosan le tudják majd vonni
-
blg
senior tag
válasz
-FreaK- #9483 üzenetére
csak a főszámláról indítva, alszámlákon (megtakarítási számla, webkártya számla) nincs azonnali utalás - bár ezekről valószínűleg nem is lehet nem saját számlára utalni
csak 10 millió forintig - afölött voltál?
csak forintban utalva - devizát utaltál?
adtál meg teljesítési dátumot, ami nem a tegnapi nap volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest