Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolio90
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #24 üzenetére
Ebből kiindulva váltottam AMD re kétszer is, mindegyik alkalommal megbántam. Sajnos sok gond volt a játékokkal, pl Cyberpunk, Witcher 3, Watch Dogs. Soha többet!
-
tasiadam
veterán
válasz
A sokkal jobb most a telj/fogy jelzot tekintve? Vagy ar ertek? Vagy mi? Mert ha emlekezetem nem csal, x3d-tol eltekintve, az intel jobb jatekban, es tán melora is jobb az i9, ha tudja az ember huteni, bar nem mintha az AMD szobahomersekletu lenne.
Szervereknel meg itt van a Xeon 6, aminel a sierra mar releaselve lett, es 1 mag 2 wattot fogyaszt, tovabba hatekonyabb, mint egy ampere ARM proci. Hat, nemtom, meglatjuk. Bizakodo vagyok. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
nem kell izgulni, az Intel villantani fog ; mindig volt eroforrasuk a top tervezomernokoket
alkalmaznihagyni kiteljesedni ; ahogy tajekozodtam, nem az volt a baj, hogy a procifejleszto reszleg leallt volna ; inkabb az, hogy a gyartastechnologiai reszleg nem tudott idoben tullepni eloszor a 14 aztan a 10nm -en, mert elkuldtek a top mernokoket. -- Akik aztan szepen felhoztak a TSMC -t....
** epp ezert ismeros lehet nekik az a 3nm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest