Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Egy mai modern (értsd: közel nulla szegély a kijelző körül) telefon esetén nem lehet nagyot alkotni. A hátlapot megint csak utalják a kamerák, amik egyre nagyobbak, szóval a kecsesség / design itt megint másodlagos.
Egyébként sejteni vélem, hogy mire gondolsz. Anno ott volt pl. az első okostelefonom a HTC Desire. Arra tényleg öröm volt ránézni. Az a pezső v. bronz (tököm tudja, férfi vagyok
) szín a kijelző körül akkorát dobott a megjelenésen. És akkor a HTC féle teljesen átrajzolt UI-ról nem is beszéltünk. Mindig vigyorogtam, mikor esett az eső, és bekapcsolt az ablaktörlő.
Ja, és az – pláne a maiakhoz képest – egy igazi "maroktelefon" volt. Ma viszont egy ilyen – vagy csak picit hasonló – design-tól a többség bakot ugrana, mondván milyen rohadt vastag a keret. Ja, meg nincs önimádó lyuk, ami ma már ugye kötelező elem.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Ha neked egy 3310 több érzelmet, karaktert sugárzott, mint egy Fold... Amúgy ha bazári dolgokra vágysz a letisztultság helyett, pár kínai modell még van, ami jó lehet. 3310-es dobozán se látom az izgatlmat, ami elvársz egy darab papírtól.
S24U-ról tudok nyilatkozni, ennél neken elég volt, hogy egy minimalista dobozban érkezett, amit bevágtam a szekrénybe, és azóta se néztem rá. Cserébe itt van előttem egy olyan eszköz amivel szinte mindent meg tudok csinálni. De persze az S-Pen is lehet másnak unalmas, hiszen mégsem nyomógomb.
Sokmindent el lehet mondani a Foldokról, de, hogy unalmas lenne...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Logitech szerviz
- Vicces AI generált képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egér probléma
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) szín a kijelző körül akkorát dobott a megjelenésen. És akkor a HTC féle teljesen átrajzolt UI-ról nem is beszéltünk. Mindig vigyorogtam, mikor esett az eső, és bekapcsolt az ablaktörlő.