- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz Donki Hóte #149 üzenetére
Nem ezt mondtam, de az a hangfal ami szélesebb spektrumban tudja a Hzeket mint a társai az sok esetben szebben vagy inkább részletesebben is szólhat. Pedig a fülünk nem hall minden tartományt már belőle. Erre utaltam. Nem tudom hogy a szemünk hány K-ban lát de a 4K vs 8K tv között is van különbség, pedig szerintem már határon van hogy egyáltalán látunk e ennyit
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Sz.L.
aktív tag
válasz Donki Hóte #143 üzenetére
Bizony, és ahogy korábban írtuk, valószínűleg nem is hallanánk. (Én biztosan nem.)
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
Sz.L.
aktív tag
válasz Donki Hóte #136 üzenetére
Így igaz! Ennek ellenére, mégis gyártanak olyan hangfalakat, melyeknek a frekvencia tartománya 40khz-ig terjed.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #110 üzenetére
Én inkább a hordozható eszközökre gondoltam. Egyébként a nagy koporsó hangfalaktól sem voltam elájulva a '70-es években.
-
nexplo
őstag
válasz Donki Hóte #113 üzenetére
Ez mit takar: Kristály PU? Nem hallottam még ilyen összefüggésben.
-
nexplo
őstag
válasz Donki Hóte #104 üzenetére
Ezért vadásznak első kiadásra lehetőleg szinte eredeti azaz olyan állapotban hogy még sosem hallgatták meg. Vannak ilyen lemezek de egy használt autó árában. Sosem adnék érte ennyit, de volt szerencsém ilyet hallgatni. Tényleg szépen szólnak de ez már a zene olyan unikuma amihez én nem érek fel sem anyagilag sem sehogy. Egy ilyen lemez egy szuper rendszeren, maga a csoda. Régen még hajtottam ezt, de már elengedtem, mert anyagilag nem tudom lekövetni sajnos És ugye ha meg is veszel egy ilyen lemezt, folyamatosan "sérül-kopik" minden egyes hallgatásnál, tehát olyan érzésed van hogy kvázi rongálod szegény lemezt amiből nem sok maradt a világon... Ebben a digitális verzió jobb. Arról nem is beszélve hogy az új, most kiadott viny lemezeket sok esetben CD-SACD-ről digitalizálják tehát a kettő technika találkozik is...
-
válasz Donki Hóte #104 üzenetére
Még az azonos sorozatban készült hanglemezeknek sem teljesen azonos a hangja. Nem mindegy hogy az első vagy utolsó példánya a sorozatnak. De az sem, hogy hanyadik munkaforma másolat.
A digitális technológia ebben verhetetlen. Minden másolat pontosan egyezik meg az eredetivel. Sőt a CD esetében külön olvasási hibatűrést is megvalósítottak.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
nexplo
őstag
válasz Donki Hóte #21 üzenetére
A célközönséget 10-20e Ft-os magasságban tudná kb meggyőzni az árával, és ezáltal talán páran megvennék ajándékba vagy poén miatt. Bár ez is csak a feltételezésem...
-
Pötyi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jövedelem
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Powerbank topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest