Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Köszönöm a válaszokat, és Csabának is!

Írtam nekik röviden, de csak az email címről tudtam, mert ugye most én sem tudok belépni az Originbe/EA-ba. Közöltem, hogy egy tolvajjal van dolguk, nálam 4 játék van. Azt is közöltem, hogy azért szakadt meg a kapcsolat, mert nálunk fel lett függesztve a fiók 24 órára. Azt is közöltem, hogy akár el is kaphatnák.
Mondjuk mostanra eléggé felforrt az agyvizem, nem tudom, hol van az EA hazai központja, de szerintem teszek náluk egy látogatást a játékokkal a kezemben. Helyben utánajárhatnak mindennek, és vissza is adhatják az árukat. Mert már ez jön, és nem érdekel semmilyen apró betűs rész, maximum lesz belőle szép újságcikk, meg tévé riport...
Aztán amelyik megy Steam-ről, azt megveszem, a többit meg leszedem, és nem leszek ideges.Szánalom az egész, elcseszik a szabadidőmet...
A fiam is kellően el van keseredve, és most azt hallgatom, hogy mennyivel jobb lett volna torrentről leszedni ezeket, minek költötte el rá a spórolt pénzét...
Tessék...
Ma már nem tudom hívni a hazai supportot, már nem veszik fel, pedig este 9-ig vannak az automata szerint.
Holnap reggel 9-kor megindulok, egy rakás telefonszámlát képeztek már nekem, és nem tudom hol a vége...Fotókat meg nem küldök, mert ki tudja, hogy kinek küldöm??? Most már semmiben sem vagyok biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest