Hirdetés
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Blu ray írás és írási hiba
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. Ha blogolni akarsz, akkor ott a logoszféra vagy a Logout. Ha monitort szeretnél, de nem tudod melyiket, arra is megvannak a megfelelő témák.
Ide az off-topic logout kategóriána egyébként sem célszerű topikot nyitni, ide az off-topic logout írások topikjai kerülnek. -
remixboy
tag
10 éves körül van PEACOCK Crt monitorom
(15') 6 éves lehettem mikor a német szomszédunktól kaptuk ajándékba.emlékszem mennyire örültem neki,(P1-es gépre lett rákötve,utána pedig egy P2 es gépre.telt múlt az idő lett egy p4-gépem,anyagiak miatt nem telt rá egy másik monitort venni,és hát maradt a régi 
hozzáteszem a monitor még kifogástalanul müködik! most vagyok 16 éves, és hát már nekem túl kicsike,meg kicsit sárgás is
csak már annyira hozzámnőt 
Szemezgettem a TFT monitorokat,22' környékit szeretnék.elég szép kis áruk van.
na min1 még gyűjtögetek kicsit hozzá...
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Epson EB-FH06 projektor, CSAK 770 óra a lámpában! ÚJ ÁRA 250.000Ft-tól indul !
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Fehér Gamer Gép - GIGABYTE B860, Ultra 7 265KF, 16GB DDR4, RX 9060 XT 16GB, DDR5, 500GB SSD, 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(15') 6 éves lehettem mikor a német szomszédunktól kaptuk ajándékba.emlékszem mennyire örültem neki,(P1-es gépre lett rákötve,utána pedig egy P2 es gépre.telt múlt az idő lett egy p4-gépem,anyagiak miatt nem telt rá egy másik monitort venni,és hát maradt a régi
csak már annyira hozzámnőt