- Milyen TV-t vegyek?
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheHessian
tag
Kezdem én, a. Kedvencem stinkeye amit valamiért mindenki utál. Totemek nagyon jók csak ésszel kell használni őket. Totem of tyranyt ha lovitek akkor 3asával sebbzi az ellent. Elég taktikusan kell használni, lehet épp ezért a kedvenc

-
TheHessian
tag
Sokak nagy kedvence új résszel jelentkezik. Viszont az új Coop rendszer 5 játékossal bonyolultá teszi jó játékosok megtalálálsát.. Mivel guild rendszer (még) nincs ezért gondoltam hogy nyitok egy ilyen topicot, hogy ezt egyszerűbbé tegyem. Persze sok minden másról is lehet beszélni, melyik hőshöz milyen taktika illik kinek mik a kedvenc csapdája stb.
Annak aki nem ismeri! Röviden : ez egy tower defens játék egyedül állóan TPS módban lehet játszani az eddigi részekkel szemben mostmár elég sok hőssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gitáros topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vicces képek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új 2k Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/2-4 Év gari
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5700/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest