Aktív témák
-
TheTruth
tag
Hali!
Na most valaki olyan figyeljen, aki operából nagyon okos. Tehát én Internet Explorert használok _sajnos_, mert Operában olyan idegesítő hibám akadt (7.50 de a legújabban is ez van), hogy uninstall az egészet. A javás verziót rakom fel, engedélyezve van a Zoperában a Java beállítás szerűen is, és mégse képes, mondjuk a http://www.mohaa.hu bal oldali beszélgetőrészét bezárni, meg kinyitni, mert ott nem a nyíl látszik, hanem valami más, amire nem lehet rákattintani, s ez rohadtul zavar engem. Egyébként tipikus flash oldal megy, http://www.jojatek.hu például, de ez nem. S ez nagyon idegesít. Ötletek? (Egyébként FireFox is eljátsza ezt a mohaa.hu-val -
Dilikutya
félisten
válasz
DamonBounce #5 üzenetére
a sun java-t fölösleges letöltened, ha az operát a java-val telepitetted, akkor az biztosan felrakta a sun féle verziót. amennyiben van SP1-SP2 a gépeden, akkor pedig az MS verzió felől is nyugodt lehetsz :)
-
LukE
veterán
válasz
DamonBounce #5 üzenetére
talan java.sun.com?
-
LukE
veterán
válasz
DamonBounce #1 üzenetére
milyen java VM van a gepeden? mert lehet, hogy M$ vagy Sun, es azert nem megy az adott oldal. Milyen jo is, hogy a ''hivatalos'' Sun fele mellett megjelent a M$ fele is...
-
Dilikutya
félisten
válasz
DamonBounce #1 üzenetére
passz. a java alkalmazásokkal nekem is gondja volt, az olyan oldalakhoz mindig ie-t használtam, gyanitom ezen része nem túl működőképes, de lehet csak mi vagyunk lámák :D próbáld ki a mozillát, ha idegenkedsz az ie-től
-
DamonBounce
tag
UP
-
DamonBounce
tag
Hali!
Az Opera javával együtt lett telepítve. Ettől függetlenül a java alkalmazásos oldalak nem jönnek be. Miért?
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest