-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz Brutális eb #5656 üzenetére
Nem tudok ilyesmiről. Esetleg nézd meg, hogy hol lehet neki globális billentyűparancsokat megadni. Vagy tudok tanácsot adni, hogy mire cseréld le.
"We spared no expense"
-
19870820
senior tag
válasz Brutális eb #10025 üzenetére
Hát még ha kiadták volna végre a 10.1es végleges flash-t akkor megértem hogy"GO UPGRADE",na de így hogy még mindig a tavalyi flash van fenn...
-
CsendesMark
aktív tag
-
Hugo85
aktív tag
válasz Brutális eb #10033 üzenetére
Operában nagyon régóta van beépített content blocker. Valamikor a 9.x legelején került bele, vagy tán korábban.
(#10031) silver star: látom nem vagy egy géniusz. Miért az Operát okolod, amikor egyik nap (tegnap) délelőtt még ment, aztán meg már nem. Közben nem történt semmi az Operával, mivel nincsen background/silent update mint FF-ben, így nem változott semmi a verzióval. De a YT elfelejtett működni. Na most szerinted ki csinált akkor valamit? A reklámblokkolás mint indok, pedig csak egy meg nem erősített tipp. Ami főleg azért hullik kútba, mert FF-el vígan megy blokkal is, Operával meg nulla blokkal sem. És nem csak 10.51, a 10.10 sem megy. Szóval bocsáss meg, ha szerintem a Google tolt el valamit, és azt is, hogy én akkor inkább nem használom az amúgy nem túl produktív, nagyrészt szórakozásra használható videómegosztójukat - akár elvből is - addig, amíg a saját maguk által okozott hibát ki nem javítják.
Megjegyzem, ha az Opera annyira szar, amennyire te azt itt hirdeted, akkor miért lett hozzá 10 órán belül workaround, illetve egy másik keresztkérdés: minek használod, és főleg miért elégedetlenkedsz itt miatta?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Brutális eb #10079 üzenetére
köszi
-
piqla
őstag
válasz Brutális eb #10244 üzenetére
A sebesseg kiporog, azzal letoltesnel nincsen baj. De mire megyek, ha a bongeszes egesz egyszeruen lassu, szaggatott? Nem minden esetben, de ha elkezdi, akkor nagyon. Kurva eletbe, hogy az Operaval mindig van valami.
Szereted az állatokat?
-
Csocsesz75
őstag
válasz Brutális eb #10298 üzenetére
Szia !
Akkor nálam nemtudom mi lehet a bibi.
-
vv5204
senior tag
válasz Brutális eb #10302 üzenetére
Kezd avval, hogy az adott oldalon nyomsz egy F12-őt és megsasolod be
van-e pipálva aminek be kéne, hogy legyen pipálva. Ha akkor se jó:
Próbáld meg ezt: Súgó > Opera névjegye >Beépülők mappája. Megnézed
az útvonalát, kitörlöd ami a plugins mappába van, majd letöltöd EZT kicsomagoltatod valahova,
a progam > plugins könyvtár tartalmát bemásolod a sáját Operád plugins
könyvtárába. Opera restart.
Esetleg még valami reklám/flash blokkolód lehet a dologban. -
Penge_4
veterán
válasz Brutális eb #10532 üzenetére
"Ha totálissan kilövöm az avastot elmennek a levelek."
Akkor meg is találtad a probléma forrását. Ebben a topicban szerintem hamarabb választ kapsz, ha csak nem jár erre valaki olyan, aki éppen Avast-ot használ.
Operában maximum olyan beállítás van (jobbklikk a fiók nevén a levelező oldalsávon (vagy a menüben Levelező és csevegőfiókok) kimenő fülön a "Queue sending". Ha nincs mellette pipa, akkor Opera oldalon minden jó.
Egyébként IMAP-pal vagy POP3-mal használod? Mert ha IMAP-pal, akkor javasolt webes felületen bekapcsolni az Advanced IMAP controls nevű alkalmazást és ott bejelölni egy neked tetsző megoldást (Do not auto expunge -> Go to trash (a kukába dobja a törölt leveleket) vagy "Expunge immediately" (azonnal törli mindenhonnan). És kikapcsolni a címkéknél az All Mails nézetet az IMAP-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz Brutális eb #10535 üzenetére
Levelező és csevegőfiókok-ban a fiók szerkesztésénél kimenő fülön az Aláírás szerkesztése gomb és ott kitörlöd. Meg ugyanitt tudod bepipálni a HTML formázást is, hogy minden alkalommal abban kezdje a levelet.
silver star: Akkor talán legközelebb pontosíthatnád, mert ha valaki "videót akar letölteni a netről" az többségében a YouTube-ról akar. A getVideo nem csak a YouTube-ra jó, hanem a Dailymotion-ra és még sok más oldalra. A többire használd az opera:cache-t.
[ Szerkesztve ]
-
cousin333
addikt
válasz Brutális eb #10537 üzenetére
"Nem is értem miért volt alapértelmezetten benne ez a szöveg."
Önreklám...
"We spared no expense"
-
dqdb
Topikgazda
válasz Brutális eb #10542 üzenetére
Nem, azon levelezőpartnereidnek, akik esetleg nem használják. Kap egy levelet, az alján szerepel, hogy a milyen király Opera klienssel küldték. Ha csak minden 1000. elgondolkozik azon, hogy megnézi, mit tud az Opera, már megérte a mondat megfogalmazásába fektetett energia.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Penge_4
veterán
válasz Brutális eb #10595 üzenetére
Az a haver milyen mailklienst használ?
Ellenőrizd az X-Mailer vagy User Agent részeket a HEADER-ben.Valamint egész pontosan hogy nem jeleníti meg? Látod, de nem tudod megnyitni, vagy egyáltalán nem is listázza ki, mint csatolmányt, viszont a levél méretén látszik, hogy ott van?
A csatolmány csatolmányként van csatolva, vagy egyszerűen csak be van illesztve a levéltörzsbe pár kép, vagy esetleg bármilyen más külsőleg embeddelt HTML elem?
IncrediMail-nél tapasztaltam olyat, hogy 0006732.tmp fájlnévvel érkezett meg Operában a fájl, régebbi verziójú ProfiMail-eknél pedig kilométeres bináris krix-kraxok a levéltörzsben.
-
Penge_4
veterán
válasz Brutális eb #10598 üzenetére
Levelező nézetben Nézet legördülő felül -> Display (nem tudom hogy lett fordítva mert van egy Show menüpont is, lényeg, hogy felülről a harmadik) -> Külső elemek blokkolása alapból be van pipálva, vedd ki a pipát.
"Sajnos ahoz a részhez nem nagyon értek."
Középen, a levéllista és az éppen olvasott levél közötti sávon jobbklikk->View All Headers and Message
-
Penge_4
veterán
válasz Brutális eb #10719 üzenetére
Nem, nálam is össze szokott néha, hol ritkábban, hol gyakrabban, az új 10.54-es buildekben újabb bugot is találtam, mégpedig ha több (10+) lapot töltesz újra, majd bezárod őket a Ctrl+Alt+Shift+W kombóval töltés közben, akkor homokóra majd bumm.
A másik (ez nem annyira kritikus), az új Google Docs felületen pár másodpercnyi "Not Responding" után tölti csak be a megnyitott dokumentumot.
A krix-krax alatt mit értesz? Általában a hibaüzenetek kódjait csak a fejlesztők tudják olvasni.
Nálam például kétféle van, az egyik az Operás crash dialógus a másik a jól ismert Windows-os változat. Újraindítás után pedig a Crash Submission soha nem talál semmit. -
törölt tag
válasz Brutális eb #11039 üzenetére
Mert engem zavar amúgy ilyen körülmények között most néztem elősször Chrome fele addig se ment mint az opera plussz az operán kifagyott amit néztem...
-
brd
nagyúr
válasz Brutális eb #16023 üzenetére
Címsorba: opera:config#Multimedia|ShowAnimation?
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz Brutális eb #16025 üzenetére
Sajnos néha unalomból egy-egy verziócserénél véletlenszerűen átállítgatnak a fejlesztők (pontosabban az általuk készített program) egy beállítást, valamilyen beteg viccnek szánva talán...
The only real valuable thing is intuition.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Brutális eb #17263 üzenetére
Nem értem, most akkor melyiket szeretnéd? Hogy sima bal egérklikkre mindig új fülön nyíljanak meg a linkek? Annak mi értelme? Vagy félreértelek, és pont hogy azt NEM szeretnéd?
=========
(#17264) hunfatal : nem, de az "aszfaltról" (így idézőjelben) talán egy fokkal gyorsabban levágós, hogy miről beszélsz.
Egyébként most a kedvedért végignéztem a "MAG" szabályzatát, és egyáltalán nem találtam arra vonatkozó szabályt/kérést, hogy lehetőleg sehol ne legyen megemlítve az oldal neve...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Brutális eb
addikt
válasz Brutális eb #17267 üzenetére
Megoldva.
A felugró ablakok tiltása helyett nem kivánt ablakok tiltását jelöltem ki.
Így működik minden mintt régen.
Amit nem értettem miért vagy mi állította át(Én nem)
Illetve kicsit hülye néven/ és helyen kapcsolódott az adott problémámhoz a megoldás.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.