- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
-
Penge_4
veterán
válasz Micka21 #13177 üzenetére
Minden lehetséges, csak a tudás szab neki határt. Még hackernek sem kell lenned, hogy ilyesmit csinálj, esetleg ilyet (ez már régóta nem kompatibilis).
Egy ilyen DLL patch-csel szerintem ezt is meg lehetne oldani, ha megtalálnád azt a sort, amit módosítani kell.
Viszont feltételezem, ha már így kérdezed, akkor nem vagy a fenti tudás birtokában, tehát mást nem tudsz tenni, mint +1-et nyomni, esetleg szólni ismerősöknek, hogy ők is nyomjanak.
-
Penge_4
veterán
válasz Micka21 #13180 üzenetére
"ha értenék hozzá már megcsináltam volna h másokon is segítsek"
Mindenki így van vele egészen addig, amíg nem ért hozzá. Utána már vagy ideje nincsen, vagy motivációja, vagy csak segíteni nem akar másokon.
(#13182) hunfatal: 10.00 óta létező bug és nem csak a könyvjelző sávon, hanem a levelező oldalsávon (RSS faviconok), Vizuális füleken (a gyári ikonok, mint levelező, könyvjelzőkezelő, letöltéskezelő, stb.), valamint néha a sima taboknál is eltűnik, de ez utóbbi a legritkább.
Leginkább akkor figyelhető meg, mikor túl sok oldalt nyitsz meg, vagy túl erőforrásigényes oldalakat (videóstreamek, stb.), sokat cachel a böngésző, a Windows pedig kilapozza, mert az még sokszor önmagát (pl. shell) is kilapozza.
Jelentettem már nekik vagy 3x, de a legutolsó is úgy bő fél éve volt, szóval nyugodtan nyomhatsz nekik te is egyet.
-
vOrOn
tag
válasz Micka21 #17077 üzenetére
Sejtésem szerint Recovery strategy értékekkel kell szórakozni.
Ha a linkelés nem működne - címsorba beírod opera:config, Enterezel, recovery szóra rákeresel, és kipróbálod/kitapasztalod a viselkedést 0, 1, 2, 3, 4 számokkal.
Vagy esetleg gép kilövése előtt kilépsz rendesen Operából. -
MODERÁTOR
válasz Micka21 #19056 üzenetére
Ha egy elmentett böngészési folyamatot töltesz be indításnál, akkor azzal van a gond. Mentsd el újra úgy, hogy ne a Gmail fül legyen aktív, hanem amivel kezdeni szeretnél (pl. egy üres oldal a gyorshívóval).
Fájl - Böngészési folyamatok - Aktív böngészési folyamat mentése...Én simán csak az előző folyamat folytatása opciót használom, nem szoktam mentegetni a böngészési folyamatot.
Harrrr!!!!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Micka21 #19060 üzenetére
Pedig de, ott van a [Link Popup Menu] szekció. Újraindítottad az Operát? Sajnos az kimaradt az eredeti leírásból.
Szerk.:
várj, lehet, hogy félreértettelek. Arra gondolsz, hogy kijelölöd egérrel a linket, és úgy kattintasz jobb gombbal?
Mert akkor az eredeti standard_menu.ini-ben nézd meg a
[Link Selection Popup Menu]
szekciót, az vonatkozik az említett részre, és természetesen az is átvariálható.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
LonGleY
veterán
-
utas666
tag
válasz Micka21 #23131 üzenetére
Facebook problémát én vizsgálgattam és arra jutottam, hogy CSS eredetű.
Letöltöttem a facebookos .css fájlokat (néhány mega kitömörítve ) és megpróbáltam felül definiálni benne dolgokat user css-el. Kerestem is előtte a neten, de nem találtam semmi használhatót. Ha teljesen kikapcsolom a css-t, akkor gyors és működő képes lesz az oldal, csakhát átláthatatlan, mert a formázásból eredő pozíció infók is elvesznek. Sajnos nem lehet egyesével engedélyezni a css property-ket, hogy ki lehessen találni mi okozza az akadozást. Tíltani is csak úgy tudtam, ha a user css-ben !important módosítóval egyesével felül definiálok dolgokat, amihez mindig meg kell nézni help-ben, hogy az adott property default-ban mit is csinál. Próbáltam az ilyen animate, transform, transition jellegűeket kiölni, de nem jutttam megoldásra.+Amit már elmondtak: 12-est befejezték.
Rókát is próbáltam. Kellett rá vagy 2 tucat kiterjesztés, mire nem éreztem magam feszéjezve. Munka van vele, kicsit mintha zörgős lenne, de aztán jó, most is az alól írok. +Azt tapasztaltam, hogy a régi operának omlások tekintetében igazából nem volt mit szégyenkeznie.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest