Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz utas666 #23048 üzenetére
Hű, köszi szépen, hogy utánanéztél, most kipróbáltam, és ez tényleg működik! Eddig valamiért eszembe sem jutott utánanézni, hogy van-e VLC-ben ilyesmire megoldás, de ezek szerint van. Sosem gondoltam volna, hogy az Opera topicban vezet rá valaki erre a jó módszerre.
Ha mégis a böngészőben akarná megnézni az ember a videót (pl. saját lejátszólistába adás, tetszikelés, esetleg kommentek miatt), akkor az eredeti videólink is kimásolható a jobb klikk > "Information..." opciónál, a borítókép fölötti linkre jobb klikk, "Copy Link Location" opcióval (mondjuk kattintásra hibásan csak a YouTube főoldalára visz, de ez a hiba a másolós módszerrel könnyen elviselhető).
Ez nem kicsit gyorsabb videónézegetést tesz lehetővé, mint böngészőn keresztül.
Szóval köszi, ez eléggé bejövős!Amúgy Luában még nem programoztam, de nem tűnik egy nagy durranásnak, szóval kíváncsiságból talán érdemes lehet belenézni az addonok írásába, bár ahogy olvasgattam hozzászólásokat, azok alapján a dokumentáció kicsit szétszórt.
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Napelem
- Revolut
- Hiányzik a gamer érzés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tippmix
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Windows 11
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest