- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibi666
senior tag
igen, olyan izzót kell venni, aminek a színhőmérséklete a leginkább közelíti a napfényét. nem véletlen, hogy a gyári xenonok inkább fehéres-mármár sárgásba hajló színűek, nem pedig sufni-kékek, mint az utólagosokban.
viszont mint írtam már korábban, előfordulhat, hogy az osram nightbreaker hamar kiég. osram márkaboltokban nem is árulják túl szívesen. persze lehet, hogy autófüggő is a dolog, de jóval érzékenyebb, mint a kisebb fényű izzók.
-
tibi666
senior tag
válasz
csaresz002 #9826 üzenetére
az obd2 can-bus diagnosztika hozzá képest kőkorszaki találmány.
-
-
tibi666
senior tag
tartani kell a követési távolságot, teljesen egyértelmű az ilyen hátulról belerongyolós eseteknél. én mindig tartom. egyrészt gazdaságosabban tudok közlekedni, időben tudok visszakapcsolni motorfékhez, nem kell fékezgetnem. másrészt meg nem akarok ilyen helyzetet, mint a tietek.
-
tibi666
senior tag
-
tibi666
senior tag
válasz
Daywalker #8122 üzenetére
ok, én se lenézem az opeleket, csak linkeltek egy videót, amitől azért nem kell elájulni, mert nem egy kategória a két autó.
nem bmw-s vagyok. vannak bmw-k a baráti körömben, vezettem őket eleget, de én maradok a mercedesnél. amúgy az enyémet is lenyomná egy opc astra szerintem. 200 lovas dízel, de megtankolva, velem együtt már 1900 kiló körül van.
és elnézést, ha valakit esetleg megsértettem, nem állt szándékomban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magisk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Reklámblokkolók topikja
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- kraftxld: Untappd lista
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged