Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Kickass
üzenetére
Neem, nekem "csak" 3.2 V6-os Vectrám volt, az OPC Vectra volt az elsö, amiben gondolkoztam, csak mivel azoknak az ára egy normális darabnál 8e-töl indul, de inkább beleharap a 10e €-ba, ekkor merült fel az Insignia, mivel ennyiért már jópár van közülük eladó, és külsöre azért elsöre eléggé bitang.
Akkor olvastam utána, és bár alapvetöen nincs bajom azzal, ha egy autóval foglalkozni kell, ezt-azt kicserélni, ezek, amiket írtam már túl vannak azon, amit egy ilyen korú autónál nekem"belefér".
Pluszban jött a menetteljesítmény/fogyasztás sokk, így inkább más irányba kezdtem nézelödni.@aero:
A hang szerintem is, ami mellette szól, de pl. szétnézve a piacon 10-15e € körüli sávban azért találni V6-tal alternatívákat, én pl. lehet inkább egy ilyet vállalnék be, ha már úgyis költeni kell mindkettöre: [link] (Off:Audi S4 3.0TFSi). V6 is, jobban is megy, fogyiban is jobb. Csak a piros belsö helyett kellene valami emberibbet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pluszban jött a menetteljesítmény/fogyasztás sokk, így inkább más irányba kezdtem nézelödni.