Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
igen, csakhogy nem ez a tipikus használat szerintem, hanem az, hogy mindenki elkezdi teletömni mindenféle app-al a tabot, mert az emberfia kíváncsi, és főleg ha állandóan fent lóg a Play-en, akkor nagy a csábítás...
és is fegyelmezett user vagyok, de az, hogy 900MB szabad helynél a Play már nem volt hajlandó telepíteni, meg hasonló baromságok, na ott lett elegem...(meg halkan jegyzem meg, a gyerekeknek semennyi belső tárhely nem elég
, de a 2GB meg nevetséges egyszerűen.) -
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Nekem lenne egy ötletem, amivel mindenki jól járna. Adjátok ki hivatalos frissítésként Abel megoldását. Ha gondoljátok még kicsikét farigcsáljatok rajta hogy még jobb legyen (bár ahogy elnézem lesz ez még jobb az itteni android-mesterek munkája által is).
Mi, a vevők, örülnénk a nagyobb tárhelynek. A Tesco és az Op3n Dott neve, brandje meg szebben csillogna, felértékelődne a márkanév, nőne a vásárlók márkahűsége. És még marketing-célokra is felhasználhatnátok hogy milyen jó fejek vagytok, körbe kampányolhatjátok vele a netet.
Kis meló-befektetés, nagy haszon, mindenki boldog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
és is fegyelmezett user vagyok, de az, hogy 900MB szabad helynél a Play már nem volt hajlandó telepíteni, meg hasonló baromságok, na ott lett elegem...(meg halkan jegyzem meg, a gyerekeknek semennyi belső tárhely nem elég
, de a 2GB meg nevetséges egyszerűen.)