Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- Memóriakártya topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Azt nem tudom. Nekem egy Okosóra S csomag van csak. Ahoz mondjuk pont jól jönnek az adatfalatok mert ugye csak 512mb ot tartalmaz a csomag. Viszont legalább a rendszer okos es mindig a leghamarabb lejárót használja. 50/100mb 3 nap, 200mb 5 nap, 500mb 7 nap érvényességű. Megmutatnám hogy pl most is egy 200as és egy 500as aktív egyszerre , ha nem tartanának éppen karban.
-
mzso
veterán
Vajon mit tartanak karban ilyen szorgalmasan?
-
Luna73
tag
Sziasztok. Maxi csomagban van tudtommal 5g jól tudom? Nekem mióta felváltottam egyszer se jelezte ,hogy 5g-n lenne. Elötte lévő csomagomban rendszeresen mutatta. (Székesfehérvár)
-
Adams84
aktív tag
válasz
MadMancs #1876 üzenetére
ÁSZF szerint 2024. március 1-től a "Becsült maximális sávszélesség (le-és feltöltési sebesség): 3/3 Mbit/s". [kép]
A gyakorlatban -ahogy te is írtad- nagyobb a sebesség, de ÁSZF szerint ezt bármikor letekerhetik akár a hivatalos 3/3 Mbit/s sebességre is. Reméljük, hogy nem így lesz, de szerintem a közeljövőben úgyis mindenkit átterelnek One mobil díjcsomagokba, tehát már irreleváns lesz ez a kérdés ... -
snooze
veterán
Nekem csak sima NetAktiv 50 van,arra is vonatkozik az emelés?ez már nem digis,át lett váltva..
-
MadMancs
veterán
Arról nem találtam infót, valószínűleg marad a 10/10, illetve ha változna azt fel kellett volna tüntetniük. Viszont mivel az 10/10 a gyakorlatban inkább 15/15 , 100Gb 4990 ért nem olyan rossz deal ha valaki csak 1 eszközön használja. Főleg hogy One csomagok többsége csak 5/5 illetve 10/10, csak a horror csomagoknál nincs limit.
Kórházban mikor elfogyott tab ban lévő simen a 20Gb, egy Digi Max simet használtam. Lazán működött FHD Stream (Netflix, RTL+).
-
MadMancs
veterán
válasz
Intruder2k5 #1873 üzenetére
De ez csak a D csomagokra (Roamingolo digi simek) re vonatkozik úgy látom. Inkább arra megy ki a játék hogy válts
vodaOhne előfizetésre (ahol speciális exdigi csomagokkal várnak) -
-
4Grider
nagyúr
Azért milyen rendesek ezek, hogy felnyomják az összes Digi mobil díjcsomag díját 50%-al és utána még nem teszik rá azt a 3.5% inflációkövető díjemelést sem.
-
ferob
őstag
2025. május 1-jétől módosul a D Mobil díjcsomagok, valamint a D MobilNet Aktív díjcsomag elnevezése, azok tartalma, valamint az igénybevétel feltételei.
A D Mobil Max, D Mobil Plusz, D Mobil Junior tarifacsomagok D Mobil Max+ csomag néven egységesülnek.
A kibővített D Mobil Max+ díjcsomag 200 perc kizárólag belföldi hívásra felhasználható lebeszélhető keretet, valamint 30 GB belföldi és roaming 1. díjzónában forgalmazható adatkeretet tartalmaz havi bruttó 4490 forintért.
2025. május 1-től minden érintett előfizető automatikusan a D Mobil Max+ csomagra vált.A D MobilNet Aktív 50 NET mobilinternet elnevezésű díjcsomag 2025. május 1. napjától D MobilNet Aktív 100 NET elnevezésre módosul.
A kibővített D MobilNet Aktív 100 NET díjcsomag 100 GB kizárólag belföldön felhasználható adatkeretet tartalmaz havi bruttó 4490 forintért.
2025. május 1-től minden érintett előfizető automatikusan a D MobilNet Aktív 100 NET csomagra vált.A D Mobil Max+ és D MobilNet Aktív 100 NET díjcsomagokat nem érinti a 2025. május 1-jével érvényesített inflációkövető díjkorrekció.
-
pn4hvq
senior tag
Ez volt már?
-
Peter-000
újonc
válasz
Leslie1966 #1806 üzenetére
Jah hat ritka buta egy megoldas nem csoda hogy nem mukodik
- kotelezo telefon hasznalat
- csak magyar allampolgaroknak
Keszitsunk fenykepet egy fenyes feluletu hologrammos plasztik kartyarol. A rohej az hogy mas eu-s orszagok ban a szolgaltatok kepesek beolvasni a digitalis kepet az osszes eu-s szemelyirol a ha mar kb az osszes teloban van nfc es egy jominosigu eleve digitalis kepet hasonlitanak ossze a selfivel. Hihetetlen hogy ezt a 4ig nem tudja megugrani jah varj ezen megse lepedok meg...
Aki hajlando volt ezt a xart megcsinalni es aki ezt jovahagyta megerdemelne a karoba huzast... -
Diák66
őstag
válasz
dredjudge84 #1858 üzenetére
Nekem 3 eszközre (mobil, router, óra) kellene korlátlan internet és a mobilra max 100 perc, de még az is sok 16.000 Ft alatt.
Publikusban ez sokkal több itt....de még a munkahelyi flottában se jön ki ennyire. (A flotta kódra amúgy is errort dob)
-
dredjudge84
őstag
válasz
Szóval akkor azt mondjátok, fogadjam el. Jelenleg 3 flotta basic special van 3x1815ft 10gb net 100 perc hálón kívül, hálón belül korlátlan, plusz mobilnet xxl 4085ft.
Helyette lenne az új ajánlat. Igazából nekem azok az ismerősök akikkel rendszeresen beszélek az mind one-os, tehát ez az ingyen beszélés nekem annyira nem lenne nagy durranás, viszont nincs már ilyen olcsó flotta csomag mint amiben most vagyok. És azért akarok hosszabbítani mert alapból csak 200 mb internet van benne, a 10 gigabájt a hűség végével le fog járni, az egyedi ajánlat volt
-
mzso
veterán
Fú, hogy ez mekkora egy rakás ganéj.
Beraktam abba a telefonba amiben volt az év során. Ide megjöttek az SMS-ek.
Az adategyeztetés természetesen nem sikerült. Behozott valami elidegenítéses marhaságot (Gondolom azért mert családtag nevén volt), és azóta csak "Váratlan hiba történt! Kérlek, próbáld újra később."Telekomnál, csak simán megadtam bárkinek az adatait és ha jók voltak az adatok, sikeres volt az adategyeztetés.
-
thomas77
senior tag
válasz
A Mini X az jófajta csomag. Anyámnak is az van. Nagyon szereti.
1 dolog van vele: 5 megabit/s-ra van korlátozva az amúgy 5G képes csomag. Ez anyámat nem zavarja. Még tanulja az SMS küldést és fogadást... szóval neki ez nem gond.@dchard
Mini X 4990 Ft/hó. Korlátlan hívás, + 5GB net 5megabitre korlátozva. Az app reklámozta korábban feltöltősöknek. Arra hivatkozva lehetett megkötni. -
dchard
veterán
válasz
Én korlátlan hangért és 7GB-ért fizetek 6.600-at, és ez sem listaáras csomag. Ha valakinek van jobb ötlete, ne hallgassa el
-
dredjudge84
őstag
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Szerződés hosszabbítás keretében kaptam ajánlatot 3 hang előfizetéses és egy mobilnet xxl sim kártyára. A négyre együtt kellene összesen fizetnem 12580 Ft-ot. Ebben benne lenne a mobilnet xxl havidíja, valamint három hangalapú előfizetés korlátlan belföldi beszélgetéssel, és öt gigabyte adat mennyiséggel, amiből három gigabyte görgethető. Azt hiszem mini x a csomag neve.
Szerintetek jó deal?
-
Adams84
aktív tag
válasz
arpi001 #1856 üzenetére
Csak bizonyos mobil díjcsomagokra járnak a One+ előnyök, a részletes feltételek megtalálhatók a "Fontos tudnivalók a One+ előnyökről" résznél az oldal alján: [link]
Flotta esetében:
"Az Előnyök akcióra egyes Flotta díjcsomagok is jogosultak, a részletekről a Szolgáltató személyes ügyfélszolgálatán vagy Flotta kapcsolattartójától kaphat tájékoztatást." -
MadMancs
veterán
válasz
arpi001 #1852 üzenetére
Hát az úgy nem fog menni. Te neveden nem lehet olyan csomag amire nem vagy jogosult. Átírásnál ellenőrzik a flotta jogosultságot. Az neked nincs. Max ha jófej az ügyintéző akkor felajánl egy hasonló paraméterekkel rendelkező belső flottát. Ha nem jó fej akkor választhatsz egy publikus csomagot.
-
arpi001
csendes tag
Sziasztok!
Tűzoltó flottában van a számom apósom nevén, március közepén jár le a hűség. Szeretném kihozni a számot a saját nevemre, de jó lenne megtartani a flotta díjcsomagot (én viszont nem vagyok tűzoltó). Hogyan tudnánk ezt megoldani?
Hosszabbítsa meg a hűséget, és utána vegyem át a nevemre? Ez működhet? -
mzso
veterán
Helló!
Ez a nyomorult adategyeztetés bejelentkezés nélkül működik? Nekem cseszik SMS-t küldeni. -
Szotyi222
aktív tag
one flottákról hol lehet olvasni ? Mert elég több pénzért több adatot .ajánlottak de 100/20 mbs helyett 5/5 mbs amit nem tudom még hogy mennyire lassú de elég nagy a külömbség . lehet ha megszünteti jelenlegi váltanom kell ??
-
Beni2360
félisten
válasz
domper2015 #1843 üzenetére
Közben rájöttem, hogy mi a szitu.
Áprilisban tettem be az új kártyát a tabletbe mikor a kórházba feküdtem be.
Akkor aktiváltam.
Mivel a telefonon is ugyan azok az adatok megjelent a tab Tsz. A fő tsz-nál is jelzi az adat egyeztetést de nem néztem meg a telefon számot csak most és ott a tab Tsz szerepel. Én voltam a ludas.
A tabon is látom a teló tsz-t. Nem lehet külön kezelni. -
karlkani
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #1839 üzenetére
Sikerült az adategyeztetést? A kép szerint 52 nap maradt az elérhetőségből.
Nekem 04.22 a határidő, kíváncsiságból ránéztem. One appból nem ment, rábökve ez egyeztetésre hibát dobott (többször is próbáltam). PC-n, One fiókból simán tudtam adatot egyeztetni a linkre kattintva néhány másodperc alatt (ellenőriztem az adatokat). Sikeres adategyeztetés
Az egyenlegfelhasználási időt is kitolta egy évvel, amit nálad nem látok a képen.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
donjohnson #1837 üzenetére
fu, erre sose jöttem volna rá így
, hogy ne lépjek be, és úgy működik. tök logikus lenne valahova ide betenni, ha már egy felületről elérhető minden amire nincs szükség
de neeem.
köszi a rávezetést, és 4Grinder kollegának is köszi.
-
4Grider
nagyúr
válasz
donjohnson #1837 üzenetére
Ez a lap közepén van.
A lap alja a hasznos információk. -
donjohnson
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1836 üzenetére
nézd:
"Ha mégis bejelentkezés nélkül szeretnéd elvégezni az adategyeztetést, kérjük, ügyelj rá, hogy adataidat úgy add meg, ahogy személyazonosító okmányaidon szerepel."a lap alján kell beírni a telefonszámod és nem kell belépni a fiókba.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
4Grider #1835 üzenetére
belépve ugyanoda visz mint a "sima" főoldalról, és az összes menüt végigkattintva sehol nincs jóváhagyás. simán módosítani tudom a számlázási címet, meg a többit, de nincs adategyeztetésre utaló menü sehol, az értesítésen kívül.
a telefonálós részt kihagynám lehetőség szerint.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1834 üzenetére
Adategyeztetés adataid megadásával (a linkelt oldal közepén)
Add meg feltöltőkártyás telefonszámodat, aminél szeretnéd elvégezni az adategyeztetést:
Telefonszám+36
Példa: 701234567
Küldés
Az adategyeztetés kapcsolattartói telefonszámodra kiküldött SMS segítségével történik,
ami eltérhet a megadott telefonszámtól. -
4Grider
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1832 üzenetére
Komolyan nem értem mit szeretnél. Weboldal: A fenti linken megadva a számot mi nem működik?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1830 üzenetére
És nem működik?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1827 üzenetére
Akkor dobja fel az app, ha időszerű.
https://www.one.hu/shop/feltoltokartyas-adategyeztetes -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
az One-s adategyeztetés hogy működik? vagy csak én nem találom a menükben?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Leslie1966 #1825 üzenetére
Csak a telekomnál van sms kód.
-
simpley
őstag
válasz
4Grider #1820 üzenetére
jelszóemlékeztető után a rendszer valamiért a kapcsolattartási adatkat akarja vele módosítatni, illetve a személyes adatok megatását kéri és hiába ad meg mindent helyesen azt fogja írni hogy a rendszereikben található adatok nem egyeznek a megadott adatokkal.Majd kezdi előről a folyamatot...
Ezzel szemben ha a One azonosítót adja meg belépési azonosítóként azonnal belépteti.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Leslie1966 #1816 üzenetére
Mivel az esim-es visszaélések miatt a szolgáltatókat folyamatosan csesztetik a hatóságok, azért agyalnak újabb és újabb - elvileg biztonságosabb - megoldásokban. Ezért nem érdemes azt nézni, hogy mi volt a múltban. Most úgy tűnik, a telekom megoldása a legtutibb, bár bonyolítja a használatát, hogy nincs rendesen dokumentálva a weblapjukon.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #1810 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert még a Vodafone-os korszakban, az eSIM bevezetésekor üzletben lefényképeztem és többször is aktiváltam más-más telefonon.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #1811 üzenetére
Nem egyszer használatos. QR fix, igazoló kód változik. Ami tökéletesen szépen meg is jelenne Online fiókban ha nem cseszték volna el ezzel a digitális azonosítással. Nekem anno minden számhoz ki volt QR nyomtatva, csak igazoló kódot néztem my Vodafone felületen. De akkor még nem volt ez a digitális f...sság.
-
TomPack
őstag
Én tavaly két különböző időpontban aktíváltam feltöltőkártyás előfizut online (semmilyen más szolgáltatásom nincs náluk), és automatikusan egy fiókba került a két telefonszám, -pedig egyáltalán nem állt szándékomban egyben kezelni, sőt jobb lett volna külön-, de mivel gondolom ugyanazzal a személyivel regisztráltam be őket így egy fiókban kezeli.
Vannak Telekomos feltöltőkártyáim, ott fel kell venni a fiókba őket egyesével. -
MadMancs
veterán
válasz
Nem adják oda. Ott helyben megmutatják monitoron vagy tableten és be tudod olvasni.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Sokra mész vele, egyszer használatos.
-
snooze
veterán
sziasztok!
csak mobil feltöltökártyát is lehet regisztrálni az one appba?ezt csak boltban lehet,vagy online is,de ilyet nem találtam,csak olyat,amikor már van belépési kódod.. -
MadMancs
veterán
válasz
Leslie1966 #1806 üzenetére
Igen. Ez az új csoda rendszer.
-
Leslie1966
senior tag
Az eSIM adatokat egy alkalommal meg tudtam nézni a fiókomban, de utána eltűnt. Telefont váltottam és szeretném átvinni az eSIM-et, de csak digitális azonosítás van, ami nem megy nálam, mert a szelfi videó mindig sikertelen. Minden ilyen esetben menjek ügyfélszolgálatra ?
-
vence
aktív tag
Az App -ban szerintem nem is mindenhol egyformán/következetesen írják
és a rendelkezésre álló perceket leninkább sehol sem mutatja,
de van ahol pl. MB (igen Megabájtban a perceket)
igaz 0 MB. wtfTényleg tapasztalja más is, hogy a feltöltéshez adott "ajándék" adat
túl gyorsan fogy ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egy óra, két rendszer
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- Intel Core i5-11400F processzor 12M gyorsítótár, akár 4,40 GHz processzor,hibátlan állapotban!
- Felújított asztali PC - i5 6500 / 8GB DDR4 / 120GB SSD+500GB HDD / RX550 4GB + LG 22" FullHD monitor
- Sapphire Nitro+ RX6800 16Gb
- MSI Thin i5-12450H, 15.6 IPS 144Hz, 1Tb M2 ssd, 16GB DDR4 2x8GB, Geforce RTX 4050 6GB+ 3év gari
- iPhone 13 Pro Sierra Blue 128GB - Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest