Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Airwave
csendes tag
válasz
bigdee888
üzenetére
Hááát …. Köszi az ötletet, de bavallom, nem nagyon szerettem volna találomra más-más firmware-kel installálgatni a gépet, meglehetősen időigényes szórakozás, meg aztán mert eleve uszkve 1,31 v. 1.29-el jött a gép tekintve, hogy több mint egy hónapot töltött geekbuying raktárban a fekete keret hiánya, majd meg a holdújév miatt. És ugyebár mintkét firmware-el behalt. (Amúgy már az 1.35-ös firmware jelent meg, nézegettem, szinte mindegyik ismertetése úgy kezdődik, hogy ez a változat javítja a gép stabilitását – ez, meg az is némileg aggasztó, hogy havonta 1,5 .. 2 változat jön ki.)
Viszont elgondolkoztam rajta, hogy az XBMC media center volt az abszolút közös pont a behalások alkalmával. Utánanézegettem a 12.0 még csak fejlesztői változat és a kompatibilitási lista is eléggé hiányos, jó néhány kütyü pl. eleve nem kompatibilis vele. Jelenleg újrahúztam Onda-t, hálózati eléréshez sok olvasgatás után CifsManager-t vetettem be, ami virtuálisan befűzi a hálózati megosztásokat a gép memóriájához. Most root-olt a gép, rajta van 4-5 szimpla játék, a CifsManager és újra az Aldiko, meg Avast. És már harmadik napja megy akadozás, probléma nélkül!
Érdekesség, hogy ha a CifsManager elindul, az USB kapcsolat nem látja a gép memóriáját (oda van becsatolva a hálózati tároló), csak újraindítás után. Ennek azért lehet oka, mert hülyén néz ki, ha az USB-n, majd Wifi-n keresztül látom a hálózatot, mintha a gép memóriája lenne.
Szóval egyelőre béke van, ha a gyógyulóban lévő beteg állapotában rosszabbodás lépne fel jelentkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Interactive Brokers társalgó
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobilinternet
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest