Hirdetés
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Airwave
csendes tag
válasz
bigdee888
üzenetére
Hááát …. Köszi az ötletet, de bavallom, nem nagyon szerettem volna találomra más-más firmware-kel installálgatni a gépet, meglehetősen időigényes szórakozás, meg aztán mert eleve uszkve 1,31 v. 1.29-el jött a gép tekintve, hogy több mint egy hónapot töltött geekbuying raktárban a fekete keret hiánya, majd meg a holdújév miatt. És ugyebár mintkét firmware-el behalt. (Amúgy már az 1.35-ös firmware jelent meg, nézegettem, szinte mindegyik ismertetése úgy kezdődik, hogy ez a változat javítja a gép stabilitását – ez, meg az is némileg aggasztó, hogy havonta 1,5 .. 2 változat jön ki.)
Viszont elgondolkoztam rajta, hogy az XBMC media center volt az abszolút közös pont a behalások alkalmával. Utánanézegettem a 12.0 még csak fejlesztői változat és a kompatibilitási lista is eléggé hiányos, jó néhány kütyü pl. eleve nem kompatibilis vele. Jelenleg újrahúztam Onda-t, hálózati eléréshez sok olvasgatás után CifsManager-t vetettem be, ami virtuálisan befűzi a hálózati megosztásokat a gép memóriájához. Most root-olt a gép, rajta van 4-5 szimpla játék, a CifsManager és újra az Aldiko, meg Avast. És már harmadik napja megy akadozás, probléma nélkül!
Érdekesség, hogy ha a CifsManager elindul, az USB kapcsolat nem látja a gép memóriáját (oda van becsatolva a hálózati tároló), csak újraindítás után. Ennek azért lehet oka, mert hülyén néz ki, ha az USB-n, majd Wifi-n keresztül látom a hálózatot, mintha a gép memóriája lenne.
Szóval egyelőre béke van, ha a gyógyulóban lévő beteg állapotában rosszabbodás lépne fel jelentkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest