Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
bandus
üzenetére
minél hamarabb lépsz, minél hamarabb cselekszel, annál gyorsabban jönnek az új élmények, új ingerek amik segíteni fognak enyhíteni. mindnekinél más és más, de valami változni fog, jó irányban, csak tényleg tenni kell érte. nekem is megvolt anno ugyanez. addig volt szopó, amíg csak saját magam sajnáltatásával foglalkoztam, aztán egyik napról a másikra megértettem a dolgokat és megváltozott minden. soha többet nem tudok már olyan helyzetbe kerülni. minél korábban kapja meg az ember az ilyen pofont, annál jobb, annál jobban és felkészültebben fog a következő lehetőségnél indulni

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)