Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fujifilm X
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fedett műveletre szabta az új GeForce drivert az NVIDIA
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Ezt mondjuk már eddig is lehetett tudni, hogy másképp vagyok összerakva.

Egyszerűen ha valamiben jobb a párom, akkor miért ne engedjem át neki a dolgokat? Amit tudok, úgyis megcsinálok én is, de amiben ő jobb.... Márpedig szenzitivitásban ő jobb, akkor miért ne?
Látom hogy bánik a gyerekekkel, és tudom én hogy bánok. Ismerem magam , hogy tudjam , kettőnk közül Lajos mellett van jobb helye egy gyereknek.
Venember: Meglehet , bár nem hinném. Sosem rajongtam pici gyerekekért.
Boxer: míg más nők közül jópáran azt hiszik, életük fű műve a gyerek... Nos ha nekem csak az, hogy világra hozok egy gyereket, ez lenne a fő művem, ott bujdosnék el , mert nekem , magamnak ez nem fő mű . Gyereket szülni még a fabódéban is tudnak , ugye... A fő mű az az, hogy szakmailag is, és családilag is rendben vagyok, boldog vagyok.
Nem , nem rögtön mennék vissza, de amint tehetem igen. Én idehaza megőrülnék, egyszerűen ilyen a mentalitásom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Update 11.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest