- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac #53512 üzenetére
Nagyon nem is es nincs is ezzel baj
Amikor kijottem eloszor 2000-be es osszekerultem egy csapattal akik szinten ebben az allamban eltek, de olyan reszen ahol szinte semmi sincs csak foldmuveles, famok, meg a nagy nihil. Aztan kollega mondja nekik, hogy hogy tudtok ott elni hisz nincs ott semmi, (behelyettesitve) se Tesco, se Praktiker, se Media Markt, se gyorsetterem, elvetve egy egy bezinkut, betarcsazos internet mar aki szerencses es van telefonja, de tv is csak muholdas vagy antennas.
Es korusba jot a valasz, hogy pontosan, es mi nem is akarjuk,hogy ez megvaltozzon. Akkor 24 evesen csovaltam a fejem, most meg mi is valami hasonlo helyet keresgelunk, valami csendesebb kisvarost....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest