Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
BlacKSouL #28934 üzenetére
"Igazságot nem én tennék, mindenesetre aki azt mondja, hogy az emberi szervezet gátlástalanul tömhető, mindenféle negatív következmény nélkül, és nem lehet túladagolni akármit, az szerintem feküdjön rá valami 3-4 kötetes anatómia tankönyvre.
Namost Pisztillusról tudjuk hogy gyógyszerész (tehát a másik vallás szemében ő egy gyógyszeripari marketinggépezet gépszíja által bedarált egyén) ellenben tanult pár dolgot arról, hogy milyen anyag mit csinál az emberi szervezettel, míg másokról, akik itt sokkal olvasottabbak, nem pedig "buták", róluk még nem tudjuk hogy hány évtizedes orvos-biológus gyakorlat van a hátuk mögött. Nem kell bizonygatni, csak úgy felmerült bennem.
Ja, a gyógyszermarketinget nem a gyógyszerész műveli, arra vannak megfelelő szakemberek.
Juteszembe: az iszlám is azt mondja: hitetlen."Én sem teszek igazságot (mint ahogy le is írtam), csak felvetettem valamit, mint a hozzászólok többsége. Az hogy valaki orvosnak vagy gyógyszerésznek tanult, az önmagában még semmit sem jelent. Jobban tudja, hogy hogyan működik az emberi szervezet, azonban ez nem feltételezi azt is, hogy ők nem tévedhetetlenek.
"Ja, a gyógyszermarketinget nem a gyógyszerész műveli, arra vannak megfelelő szakemberek."
Nem gondoltam volna. <sóhaj> Sehol se írtam eddig sem az ellenkezőjét. Igen, konkrétan gyógyszerügynöknek hívják őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Steam topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest