Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Unigine Superposition Benchmark
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nálunk a céges kiküldetés jelenti a kikapcsolódást. Főleg a főnök nélkül. Olyankor mindenki igyekszik mielőbb elszabadulni az irodából. Én akkor nyugszom meg igazán, amikor már seggem alatt a céges kocsi, zsebemben a céges lóvé, feldobva a napszemüveg, a GPS szövegel összevissza, és tudom hogy 4-5-6-7-8-stb óra múlva egy idegen környezetben, idegen országban, érdekességek és látnivalók között lesz majd egy 3-4* szálloda, előre foglalt szobával 40-120 € /éj közötti árért, ahol majd lehet egyet sétálni, venni 1-2 helyi dolgot, kis innivalót estére, lehet egy jót vacsorázni, lehetőleg valami helyi jellemzőt, aztán nézni 1 kicsit az érthetetlenül óbégató tévét, meg kicsit ráhangolódni a másnapi tárgyalásra.
És ha nincs ilyen, akkor nem látom Velencét január 19-én este 8 órakor kabátban sétálva a SZent Márk térig, majd onnan autózni még 3 órát majdnem Pisa-ig. Nem jutok el február elején éjjel fél 2-kor a Sagrada Familiához, ahonnan még 50 perc séta volt visszafelé a szálloda. Nem sétálom körbe a Genfi tó nyugati csücskét egy márciusi esős éjjelen 10 óra magasságában, miután leszállt a gép, hogy aztán a bérelt autóval még éjfél körül elindulva utazzak Franciaországba 150 km-t. És még sorolhatnám.
Ha összeszedném hogy kb mennyit utazgattam és szálltam meg a cég költségén 4 év alatt, asszem úgy nagyon durván kb. 3000 €, vagyis kicsit kevesebb, mint 900k HUF.
Eközben el nem költött napidíjakból összegyűlt úgy durván 700 €. Miközben sokszor hoztam szuvenírt, költöttem kajára, piára.Évente 150-650 000 € megtakarításokat érünk el csak az alapanyagköltségben. Ehhez képest majdnem semmi az utazásokra ráfordított pénz. Így nem azon agyalok hogy saját pénzből ezt nem tenném, nem tehetném meg, hanem azon hogy valószínűleg magamtól nem megyek el Szerbiába, Velencébe, Svájcba kétszer, Romániába 7x, stb. Tehát örülök hogy van rá mégis lehetőségem.
Örülj Te is ha mehetsz
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest