Hirdetés
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok, adják valahol az olimpia foci meccseit? Néznék pár meccset, de sehol sem találom tv műsorban.

-
bobace
addikt
Igaz még csak 3 nap telt el kb az olimpiából, de kezdek tök pesszimista lenni a magyar csapattal kapcsolatban, de nem látnám, hogy az éremtáblázaton sikerül az előző olimpiák szintjét hozni, sorra hullanak el az esélyesek és kevésbé esélyesnek hitt titkos esélyesek is
Még a szerencse se volt eddig mellettünk... -
copin
őstag
Kína rendesen ellépett az éremtáblázaton. Ma kaptak először bronzot (egyből 2). Lemerném fogadni hogy totális csapást mérnek az amcsikra (talán majd Londonban visszatérnek, de hát ilyen a hazai pálya).
-
copin
őstag
Hajnalban néztem a kéziseinket. Az első félidő aranyat ér, de a második félóra már borzalom volt. Fogalmam sincs mi lehetett a baj, pedig úgy látszott sima meccs lesz.

Van valami link a teniszhez? A wta alapból nem érdekel (Ági esetében predesztinálva van a vereség, de legalább rápihenhet a US Openre). Néztem a csajt és gondoltam hogy milyen vézna pipi, biztos gyengék a szervái, erre az egyik legerősebb játékos. Erőjáték a javából, most már csak egy lélekdoki kell és már Federernek érezheti magát.
-
DarkByte
addikt
-
borsi
tag
Én is csalódott vagyok, és még sokan mások is! De ne bántsuk szegényt, az is szép dolog hogy a női tenisz élvonalába be tudott kerülni.
Viszont ha ezt a formát tartja, ami év eleje óta kiséri, valószínűleg nem lesz 1x., inkább 3x.És a kínai Wimbledonban nem csak Ágit, hanem a világelső Ivanovicsot is elverte. Szerintem nagyot küzdött!
-
rafi
tag
Káprázatos meccs volt ! Gratula Áginak a játékhoz !
-
Bibby
addikt
Én eddig hittem Ágiban, de mostantól már nem fogok.
A világranglista 1x. helyén álló teniszezőről beszélünk, illene egy STABIL, jó játékot tudnia. De nem tud, ilyen formaingadozások másnál nem fordulnak elő ilyen rövid időn belül.
Nem tudja az elvárható teljesítményt hozni, nem tudja elviselni a nyomást (pedig ezen a meccsen nem is volt igazán), semmit sem tudott kezdeni a közönség reakcióival (látszott rajta), dekoncentrált volt.Ja, a kommentátor: köze nem volt a teniszhez, sajnos. Ha tehetem eurosportot nézek, ott színvonalasabb, viszont ugye a magyar események nincsenek kiemelve.

-
Salak
aktív tag
Óh, fakk már. Hihetetlen, hogy eddig a 3 nap alatt nem volt egy igazán jó sem

-
Nem volt semmi ez a meccs... Sajnos most nem sikerült. Elég erős volt a kínai csajszi is.
-
szilu84
tag
hát kár ezért a meccsért, Áginak sajnos most nem ment olyan jól

-
Wolverine
félisten
-
DarkByte
addikt
Lerágom a körmömet már!
Hajrá Ági! 
-
RexpecT
addikt
5:5
-
borsi
tag
Hajrá Ági!
Nem akármilyen ellenszélben kell játszania! Ha fejben ott lenne, már nem kéne izgulnunk, de így..
5:4 ide -
szilu84
tag
szép volt Ági ez most nagyon kellett

-
RexpecT
addikt
40:40
-
ez mekkora már

-
Salak
aktív tag
Teniszről valamit pls, megőrülök így hírek nélkül
Holnaptól szabadságra kéne menni, de nem lehet 
Juhú, köszi

-
Wolverine
félisten
Ági visszabrékelte a kínait, 4:4 az utolsó szett, Ági adogat.
szerk: baszki, 15:40-ről nyerte Ági a gémet

-
-
liksoft
nagyúr
Zárt irányzék. (A puska végén lévő tüske (amire a cél feketéjét kell "ültetni") vagy ring (karika melynél koncentrikus körrel kell célozni) csőben helyezkedik el. Így a környezeti fénynek kevésbbé van kitéve, csillogás vagy egyéb fénytörés nem zavarja a célzásban. Az árnyékoló céltábla darabok meg a legjobbak. Könnyen cserélhető, alakítható a helyi fényviszonyoknak megfelelően.) Miért?
Szerk: Az állvány meg azért van, ugyanis ha elkezdte a versenyt, a jó eredmény érdekében a verseny végéig nem mozdulhatnak el a talpak a padlón. Két-három óra viszont ilyen mozdulatlanság mellett annak aki nem gyakorolta rosszabb mintha hegyet mászott volna. Vagyis közben a puskát valamire le kell tenni. Ezért az állvány.
-
Balinov
titán
válasz
Fortissimus
üzenetére
Orom es boldogsag. Kar, hogy most a ferfi 1-es teniszmeccset mutatjak a teniszbol,nem Szavay-t. Nezd meg a tobbi 11 csatornat is.
-
Wolverine
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ha csak a végeredményt tudnám, nem lennék elégedetlen; láttam a meccset, így az vagyok...
-
-
válasz
Wolverine
üzenetére
Azok után nem, de ha azt veszed, hogy az EB-n kikaptunk tőlük, plusz lenyomták a szerb "mumusainkat" is a döntőben akkor másképp jönnek le az erőviszonyok. Már négy éve oda a magyar vizilabda hegemonia és itt egy újabb jelentkező sikereink megtépázására montenegró személyében. Az is látszik, hogy az EB arany nem egyszeri fellángolás volt tőlük......
-
Pubszon
veterán
Nagyon szúrkolok Áginak, remélem legyőzi a Kínait.

-
szilu84
tag
sajnos 3-1 a kínainak

-
Wolverine
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Azok után, hogy 7-4 és 8-5 volt ide, nem az igazi a 10-10.
-
rocket
nagyúr
Tipikus magyar betegseg, siman vezetunk aztan az utolso percekben elbukjuk, vagy dontetlenre hozzuk a merkozest, elmult evekben joparszor megtortent ez, en mar nem is huztam fel ezen magam, megszoktam.
Sajnos kezd valora valni a pesszimista joslatom, folyamatosan szallnak el az eselyeseink, meg csak ermet, vagy pontot se szerezve, kinos nagy bukta van kilatasban a magyar sportnak.

-
brownus
veterán
neten lehet valahol nézni az élőközvetítést? köszi
-
Azért ne vegyük egy kalap alá a női kézisek és a férfi pólósok döntetlenjét......
A fiúk 10-10 e a friss európabajnok montenegró ellen, egyáltalán nem rossz eredmény.A lányoknak viszont ha jó (érmes?) helyezésben gondolkodnak akkor le kellett volna győzniük brazíliát, főleg öt fás félidei vezetés után. A brazil lányok jók, de azért nem annyira.....
-
rafi
tag
5-3 és kínai adogat a szettért .
-
rafi
tag
sajnos a mai cselgáncs is elment . vereség és kiesés .

-
Wolverine
félisten
Baczkó vereséget szenvedett, 7. lett.
-
Lejszi
senior tag
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhh milyen célzó berendezése van

-
Wolverine
félisten
Az első szett 6:4-re megvan, igaz, nem volt könnyű...
-
Lejszi
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
de mi akkor is jobbak vagyunk
majd a köv meccsen.... -
Wolverine
félisten
válasz
enzodasilva
üzenetére
#412, #514

-
enzodasilva
csendes tag
Sziasztok!

Tudnátok mondani linket, ahol közvetítést lehet nézni on-line?

Köszi!

-
rafi
tag
Szávaynak is nehéz meccse lesz a kínai ellen !
-
Wolverine
félisten
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Délben lesz a következő meccs; ha Baczkó nyer, akkor meccselhet a bronzért.
szerk: azért durva, hogy póló- és kézimeccseken semmit nem hallani a "Hajrá magyarok!"-on kívül

-
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
így van ! egy feljöbőben levő csapat . a németek is megszenvedtek ellenük .
-
borsi
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Most megy a Magyar -Brazil ismétlése.
Össze kéne szednünk magunkat! Bár ha jól emlékszem Athénban is nagyon nehezen indult az éremgyártás..
-
Sixkiller6
őstag
szerk: lesz még vmi ma? mármint magyar szempontból, a cselgáncson kivül?
-
Lejszi
senior tag
nagyon csalódott vagyok h a kézisek csak döntetlent értek el.
a meccset nem láttam, de a papirforma szerint simán nyernünk kellett volna, vagy tevedek? -
Salak
aktív tag
Hú, nagyon kellene ez a bronz. Tegnap Ungváritól egy szinte biztos érmet elvettek és cselgáncsban én ártam 1 aranyat legalább. Mondjuk Hadfi Daniban bízom

-
Sixkiller6
őstag
na, Baczkó Detti délután júdózik a bronzért (sajnos vmi nagykutyával)
-
Integra
titán
a magyar átok most is ott ül a fejekben
lásd 10-10 férfi vizilabda és a 28-28 női kézilabda..
vezetés, kellene tartani, és akkor pici nyomás alatt roppan a banda azonnal..
kemény dénes nyilatkozata arról, hogy a srácok meccsei alatt sosem unatkozik az ember.. nos tökéletesen helytálló.. -
Wolverine
félisten
Baczkó ipponnal nyert, délután mérkőzhet a pontszerzésért.
-
Balinov
titán
Fortissimus, bocsi, tegnap rosszul linkeltem. A helyes link ez. Most is ezt nezem. Sajnos azonban 2 hatranya is van. Csak IE alol megy es csak elo adas van. Viszont FF alol IE Tab kiegeszitovel halistennek megy.
-
Salak
aktív tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Szerintem dél körülre fent lesz torrent oldalakon, ha az elérhető számodra

-
Szten Márs
nagyúr
Sziasztok!
Nem vette fel véletlenül valaki a mai Magyarország - Brazília női kézilabdameccset?
Sikeresen bekrepált a videó és kissé agyvérzést kaptam így reggel
Szóval ha valakinek megvan esetleg és kölcsön tudná adni, annak nagyon örülnék

-
Vandit.
addikt
Megnyitót hol tudom megnézni ismétlésről?
-
Salak
aktív tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Ejj, akkor ez sem a mi napunk... Most már jöhetne valami sikerélmény, mert eddig csak Cseh Laci és a női pólósok hozták, amit tudnak.
Köszi az infokat!!Vívásban a férfi párbajtőr és kard csapatban, és Nemcsik Zsoltban bízom nagyon.
Pubszon: A pólósok az első meccsen ma 11-9-re nyertek a hollandok ellen, folytatás holnapután az ausztrálok ellen. Holnap a férfiak meccselnek a görögökkel.
Fú de jó meccs volt tegnap a horvát-spanyol férfi kézimeccs.
-
shankeesham
tag
Esélye sincs Knapek Edinának. Egyszerűen ennyi a női tőr egyéni. A baj az, hogy ez elég rossz omen a csapatra előrevetítve.
-
Wolverine
félisten
Úszásban a döntőkben nincs magyar; kéziben az első félidő jó volt (17-12 ide), aztán a 2. félidő elején kaptunk 5 gólt zsinórban, utána mi gólt dobtunk, a brazilok egyenlítettek 24-24-ig, akkor átvették a vezetést, mejd 27-25-nél kettővel is mentek már, a végén egy másodperccel a vége előtt 28-27 volt oda, de Tomori némi mázlival bevágott egy szabaddobást, így lett döntetlen; Sidi holtversenyben lett 5. és a szétlövésben elég csúnya 9.1-et lőtt csak, így a 6. lett; női tőrben Varga és Mohamed a 16-ban esett ki nagyon simán, Knapek meg épp ég 9-2-re Vezzali ellen a 8 között, valsz. ő is ki fog esni; cselgáncsban Baczkó ráfutott egy vazarira Pekli ellen, egyébként csak intések voltak, Pekli javára egy, Baczkó javára 3, így Pekli nyert - ha a 4-be jut, akkor Baczkó a vigaszágon még eljuthat a bronzig.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Bizony, ez nagy gond, ui. már 7:1-re vezet az olasz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hajrá Ági! 

Holnaptól szabadságra kéne menni, de nem lehet
....nagyon sokszor.....