Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodyka
csendes tag
Sziasztok. Tud valaki nekem egy jó beállítást adni Philips 807-eshez, hogy meccsnézéskor a labdát mikor felrugják ne "szellemként" viselkedjen, azaz folyamatosan lehessen látni? Még nem találtam meg a tuti beállítást. Előre köszi. 👍
-
woodyka
csendes tag
Sziasztok. Most ismerjétek az oled-emmel és tegnap Netflixen néztem egy filmet és nem tudtam átállítani a teljes képre, így alul és felül is ott volt a szokásos fekete sáv (én szélesvásznúnak hívom). Ez mekkora gond? Mert úgy olvastam, hogy ez az alul-felül fekete sáv sem jó a beégés miatt. Ez így van? Köszi 👍
-
woodyka
csendes tag
Sziasztok! Az új Philips 807-esem képbe állításánál van a Haladó 1 és Haladó 2 mód. A leírás szerint a kalibráláshoz az Apple áll színes gombot nyomva a kalibrált beállítások összes funkcióhoz való másolására szolgál.
Ez mit jelent pontosan? Nem mertem használni, mert nem értem
Köszi Attila -
-
woodyka
csendes tag
Ferenck és anrab köszönöm szépen. Eddig csak beüzemeltem és winchin lévő filmeket próbáltam játszani, állítani semmit nem állítottam, nem volt időm. Szóval minden gyári beállítás rajta. Ami még érdekes az mkv szaggat és szakadozik, de a családi videó, amit kamerával vettem fel az nem. Az talán mp4, ha minden igaz...
Kerestem már a neten, de nem találtam beállítási paramétereket, úgy mindenre. Ilyet honnan tudok szerezni? Anrab, Te szereztél vagy saját próbálgatás után lett jó minden(kép, hang....). -
-
woodyka
csendes tag
Sziasztok! Megvettem a Philips 807-est, egyelőre net és kábel TV hiányában csak USB-ről próbáltam ki direkt be a tv-re csatlakoztatva, mert nincs külső lejátszó eszközöm, a meglévő 720-as és 1080-as felbontású mkv kiterjesztésű filmeken. Olvastam már itt a fórumon, hogy a TV szoftvere mármint a lejátszó programja nem a legjobb. Viszont el vagyok keveredve, mert mindegyik film szaggat, nézgetetlen. Mi a megoldás? Köszönök minden segítséget. 👍
-
woodyka
csendes tag
Köszi szépen a válaszokat. Úgy néz ki maradok a Philips 807-esnél 55-ösben. Azért erősítsetek meg, hogy jó készülék és érdemes megvenni és még ha kell (remélem nem) a szervízzel sem lesz gond.
-
woodyka
csendes tag
válasz
blakey
üzenetére
Szkutyi szerint még ha nem játssza le a DTS-t akkor is lesz hang (gondolom alaphang), viszont blakey szerint az LG lejátszója nem támogatja a DTS-t így nem lesz hang, csak külön hangrendszerrel.
Mivel nincs lejátszóm vagy hangrendszerem, így az LG lejátszójára támaszkodva mégsem lenne hang?
Most méginkább nem tudom mi van, vagy csak én értek félre valamit? ...ami lehetséges...:
-
woodyka
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit zavarban vagyok a DTS-el. Szeretném megkérdezni, hogy az LG készülékek esetében az, hogy nincs DTS az mit jelent a gyakorlatban? Mit nem fogok tudni nézni/hallani?
Eddig azlért vetettem el az LG-t, mert attól féltem, hogy pl. egy winchin lévő filmet, ami csak DTS hangsávú vagy streemet nem tudok nézni, mert nem játsza le a hangot.
Ezért hajlok inkább a Philips 808-ra vagy a Sony 55A75K-ra.
Valósak a félelmeim?
Köszi, üdv -
woodyka
csendes tag
válasz
kolosszus87
üzenetére
Kolosszus87, köszi szépen az infókat, amelyek alapján a 807-es lesz a befutó.
-
woodyka
csendes tag
Kedves b. és kolosszus87!
Így már értem és nagyon köszönöm a részletes és tényleg szuper informatív segítségeiteket.
Igen 500000 a limit, így most már hajlok a 807 felé, még annak ellenére is, hogy nagy favorit volt nekem a Sony Xr-55A90J, mert eddig egy Sony LCD-m volt és tökéletes.
Viszont most a Philips lehet, hogy befut előtte.
Köszi
-
woodyka
csendes tag
válasz
kolosszus87
üzenetére
Kedves kolosszus87! Köszi az ajánlást. Megnéztem az összehasonlítást és abban ténylegesen a hangrendszer teljesítményében van a különbség a 707 ês a 807 között, ahogy írtad. Ezek szerint még a panel is azonos? Viszont nem értem a Philips árazását, hogy lehet 130000 ezerrel több a 807-es, ha csak a hangban van különbség? Vagy valami elkerülte a figyelmem?
-
-
woodyka
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Hálás lennék, ha segítenétek, ugyanis minél többet olvasok vissza a topikban, annál kevésbé tudom mit vegyek.
55-öst szeretnék venni, általános használatra, elsősorban sportcsatornát, filmet nézek kábelen, illetve Netflixet és a külső winchin fáljban lévő filmeket :-)
Hangrendszert nem akarok venni külön. Játszani, nem játszok. 500 000 körül van a határ.
Fontos a megbízhatóság, a jó kép és a jó hang (már amennyire a TV maga engedi), illetve, hogy az 5G wifit bírja.Amelyek közül nem tudok választani és kérem a segítségeteket:
Philips 55OLED 707/12
Sony Bravia XR 55A90J
LG OLED 55 C22LB vagy G23LAilletve, ha tudtok ajánlani egyebet, azt is megköszönöm.
Köszi előre is,
Új hozzászólás Aktív témák
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de persze, hogy apply all... automata szövegjavító...