Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
Az stim. A gép tuti nem az xD most néztem
BOCS! skacok!
Mondjuk most filózok és jó, hogy mondod kipróbáltam FHD felbontással a tv-t szépen megy a film csak a tv nem tolerálja felbontást
szerintem hagyom az egészet kiküldöm a képet LG share-el vagy veszek egy merevlemezt routerra rádugva meg megosztom v. Lg share. -
Gigabyga
aktív tag
Köszönöm a segítésget se az új kábel se a régi nem tudja 3840x2160@60Hz csak a 30Hz-t engedi maximum az intel vezérlőjében. 29Hz volt eredetileg feltettem 30hz-re hangyafingot változott talán

Amivel játszottam FHD-t 4K-t: KM player, VLC, BS player, Kodival nem változott szinte semmi.HDMI-n keresztül ha beállítom a bemenetre a Pc cimkét, akkor elég kevés beállítási lehetőség lesz pl:Valósághű mozi,TruMotion nincs.
Vennem kell egy normális kábelt ami tudja a 60hz-t.
Milyen kábelt kellene venni ami tuti tudja a 60hz-t illetve milyen kép beállításokkat érdemes használni? -
Gigabyga
aktív tag
Helló, sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni vásároltam egy LG55C6V tv-t.
Régi tévét laptoppal(asus rog) hdmi-n összekötve használtam 50 Gb bluray filmek szépen mentek. Jelenlegi felállásban csak a tv változott és ha elindítok egy 1080p bd25 vagy bármilyen méretű módú filmet, laggol( meg meg röccen) elég zavaró. LG share funkcióval lejátsza szépen a filmet, de a gépről a képernyő kiterjesztés szerkeztéshez,netezéshez fura.Mintha lassú lenne.
Rendeltem nagykerből Hdmi 2.0a-nak mondott kábelt 3600bruttóba de sajnos a nagyker se tudja,hogy biztosan hdmi 2.0.
PS4 proval hibátlan a kép semmi gond nincs vele.Milyen kábelt ajánlanátok? Ha az kell hozz..
Köszönöm előre is.
Üdv:T
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BOCS! skacok!
Vhiktor