Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Erősítő, hangfalak
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Dobozbol kivéve, rengeteg minden be van kapcsolva, amit rögtön kiszurnak sokan...akik nem, annak tökéletes úgy ahogy van...
Bekapcsolt elesség...rögtön látszik a tultolt kontúrok, a hibákat a tartalmon felerősítí, a zajt felerősítí...
Bekapcsolt zajszűrések csomó tartalmát tüntetnek el a képről, nem borosta az arcon, stb stb..
Szinhőmerseklet normál vagy hideg: totál rideg, kék az egész ....
Bekapcsolt motion...tv válogatja, de hibás mozgást eredményez...
Ezek mindd dobozból kivéve látszik addig amíg az user ki nem kapcsolja őket....ha ez megvan, utána jöhet a kalibrálás....nálam sdr-en elég nagy black crush-t hozott ki belőle Vhiktor...AZAZ SZEMMEL LATHATÓ VOLT..(vagyis pont hogy előtte nem, utána már igen)
Én arról beszéltem hogy igenis dobozból kivéve fals a kép, és nem a kalibralasra gondoltam(színek stb) hanem arra hogy minden is bele nyúl...... -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
Nem nagyon hiszem én sem ,hogy olyan “rettentő” rossz lenne a készülék gyári kalibrációval.
Én is csak a képmódok között váltok ,egyéni t meg beállítottam estére meleg / alacsonyabb fényerőre ,minden gyári.
Abban sem vagyok biztos ,hogy ha kalibrálnák a készülékem jobban tetszene és nagyobb élményt nyújtana mint most ,
Kalibrálás a színhűség miatt ajánlott munkára és nem egy felhasználói élményre.Annak a TV nek vlmi baja volt ,én mondjuk biztos vissza küldtem volna ha gyári állapotban is nagyon fals ,Sony pont nem erről híres.
Az összes gyárilag kalibrált készülék tisztasága kimagasló a többi gyártó készülékéhez képest ,de ezzel nem mondok újat annak aki ilyen TV ket használ és vásárol régóta.
Erről egy áruházi eladó ,vagy TV kereskedelemben jártas illető több erősítést tudna adni ha már nekünk mint felhasználók (vagyunk egy páran) nem hisznek.
- Mondjuk ez annyira nem mérvadó mert vissza lehet nullázni minden beállítást.Szerk.
Az is lehet ,a felhasználónak sikerült még jobban elállítani a kep beállítást mire hívott segítséget. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
junkpod
üzenetére
Pedig látja, ha minden szín teljesen elszíneződött a képen. Pont ezért keresett meg az elégedetlen tulaj kb kétségbeesetten, hogy ennyire rossz képet még életében nem látott.
DeltaE 2-ig sokan látják ám a különbséget van aki meg alatta is.
Mit jelent a szélsőségesen? Amíg ki lehet javítani addig semmi baj nincs, akkor ha már kifutsz a beállításokból akkor baj van. De akkor sem fog foglalkozni vele a garancia ebben biztos vagyok.
Ennek így sikerült a gyári kalibrációja, ettől a tv nem hibás. Aki ilyen árkategóriájú tvt vesz annak biztosan belefér a kalibrálás összege, az a béka segge alatt van a tv árához képest, minimál ráfizetéssel megkapta a csúcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor