Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
blakey #71417 üzenetére
Ez így érthető lenne, ha nem pont ugyanaz a kodi lenne mindkettő...
Nyilván ha valami spec fork-ot használsz az más, bár azok is eszközfüggetlenek álltalában. Ez kb. olyan volt, mintha azt mondanád a kodi vagy mpchc+madvr rosszabb egy win10 hp notin mint egy win10 alinware pc-n és totál mások funkcionalitás szempontjából. Vagy akkor az android kodit azt kizárólag shield-re fejlesztik, máson meg csak úgy véletlen fut? Ez se tűnik túl életszerűnek.
Amúgy elhiszem, hogy lehetnek itt-ott minimális eltérések, de a nyilvánvaló hw környezet külömbségéből fakadó korlátokon kívül nem láttam vagy olvastam jelentős különbséget magában a szoftverben.
Félre ne értsen senki, a shield egy nagyon jó dolog! Én is ajánlom bárkinek, csak itt esetünkben nem hiszem, hogy bármit is számítana, hogy a 806-on lévő kodi nem tudja rendesen lejátszani a filmet a shield-en lévő meg tudná. (Pláne, hogy kiderült nem is tökéletes a sample file, már az alkotója szerint sem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest