Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz alaves #70102 üzenetére
Ok, akkor az 5:5-nek 120hz-en ugyanaz a célja, mint a 3:2-nek 60hz-en, találtam egy ilyet:
"Theoretically, if you are playing 24fps material, 5:5 pulldown will look better. This is because each frame is shown for an equal amount of time, rather than half the frames being shown 50% longer than the other half"Eszerint jobbnak kellene lennie az 5:5-nek, mert ugyanannyi ideig jelenik meg mindegyik képkocka, míg a 3:2-nél az egyik tovább, mint a másik.
Az a baj, hogy ebből én semmit nem látok: van egy 120Hz-es Samsung Q82R-em, azon ugyanúgy, ugyanolyan mértékben szaggat számomra minden, mint a 60Hz-es LG A1-en.
A CX is 120Hz-es nem? Ha az meg tudja jeleníteni ötször egymás után ugyanazt a képkockát, akkor mitől lehet jobb a C1-es hardvere erre a célra, amikor az is ugyanazt csinálja: ötször megjeleníti ugyanazt a képkockát. Semmi más számítást nem végez egyik se, mert a Trumotion ki van kapcsolva. A CX néha behibázik, a C1 meg nem?
Szeretném ezt megérteni, mert most még lehetőségem van A1-ről C1-re váltani, de ha nem találok rá magyarázatot, akkor kérdéses, hogy van-e értelme... Mindez továbbra is 24p-s filmeknél a kérdés, hogy itt van-e értelme.
(Azt láttam én is, hogy a zajszűrők bekapcsolva maradtak, innentől már megkérdőjeleződött bennem is, hogy valóban hozzáértő készítette-e a videót)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest