Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
salapp #58102 üzenetére
Köszi! Nekem tényleg a felkonvertálás a legfontosabb, de azt olvasom tesztekben, hogy ebben jó a Panasonic. Mondjuk ez a 950, de remélhetőleg a 980 sem lett rosszabb. Érdekes módon egyetlen Youtube tesztet sem találtam a 980-ról.
Igazából kettő problémát találtam, mozgásmegjelenítés (mondjuk ez biztos van olyan, mint a mostanin) illetve az agresszív a fényerőszabályozás. Túlzottan leveszi világos területek estén? Egyébként ha fényképet nézegtek akkor mennyi idő után csökkenti a fényerőt?
Panasonical volt valakinek garanciális ügye? Nem tudom, hogy milyen a hozállás az LG, Sonyhoz képest. Látom a Panaconicnál is lehet venni garanciakiterjesztést, ez vagy az MM féle lehet a jobb? -
powerup2
addikt
válasz
salapp #58102 üzenetére
Mi ez a nagy LG utálat ? szerintem elég jó tv az lg oled nem ér annyival többet sem a sony sem a panasonic !!! meg ha az LG nem adna panelt a panasonicnak vagy a sony-nak akkor vennének panelt a samsungtól
. Panasonic ha nem kapna panelt akkor a pioneer sorsára jutna!!! És ha valaki vesz egy LG oledet és kalibrálja akkor már nem lesz semmi difi közöttük. Mennyi is egy kalibrálás ? és mennyivel fizetsz többet egy panasonicért ? Lehet jönni azzal hogy jobb a hangja a tv-nek lehet jobb de ki hallgatja a tv hangszóróit ? aki vesz egy oled tv annak van valami normális rendszere és itt nem hangprojektorra gondolok!!! Ha igy szépen végig gondoljuk akkor matek alapján annyira nem jó vétel a másik két gyártó álltal összeállitott tv. Hisz a panelt az LG gyártja
.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Fél-nyitott formában is elérhető lett a Redmi Buds 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest