Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Köszi a választ neked is, de továbbra sem tudtam meg a miértjét. Nem vitatkozni akarok, egyszerűen csak segítséget kérek, h aki ezzel tisztában volt (én ugye ma tudtam meg) az le tudja-e írni ennek a fizikáját, h megértsem, vagy esetleg egy linket tudna-e adni, ahol leírják miért káros is ez és pontosan mi történik ilyenkor. Szimplán csak szeretném megérteni.
&Fisha:
szerk: hamarabb elkezdtem válaszolni, csak közben meló van, mire elküldtem, már írtál
Köszi szépen! Sajnos egyre kevesebben gondolkoznak is, vagy tudnak szolgálni érdemi válasszal, a toleranciáról már nem is beszélve. Érdekes egyébként, mert pont a kíváncsiság juttatta el erre a fejlettségre az embert, de úgy látom egyre kevesebb olyan ember van, aki érteni is akarja a dolgokat... -
Fisha
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Azért látom sokan szeretitek itt az ökölszabályokat, és nem értitek, ha valaki meg szeretné érteni a miértjét (knowledge vs understanding). Én sem értem, hogy miért ne lehetne HDMI-t menet közben dugdosni, pláne, hogy a 19-es pin direkt erre (is) való: Hot Plug Detection, ami a szabvány része.
Elhiszem, hogy az a tapasztalat, hogy gond lehet belőle, de papíron szerintem se kéne így lennie. Így mondjuk garanciális elutasítástól se kell tartani emiatt.edit:
Amúgy jellemzően földhurok ás/vagy statikus feltöltődési problémákat írnak, mint lehetséges ok, az esetleges elektronikai károsodásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- EAFC 26
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED C1 55"
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor