Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
válasz
julius75
üzenetére
Nem...
még tavaly BF fele gondoltam, hogy venni kellene egy tv-t, el is kezdtem olvasgatni a ,,Milyen TV-t vegyek?" topikot és közbe elkezdtem nézegetni a 55"-os QLED-eket
de aztán megtetszett a 65"
(meg kb 4 méterről is nézném..) aztán mivel én csak filmeket néznék sötét szobában bele olvasgattam itt az oled tv topicba is és végül a 65C9-et gondoltam megvenni, de mivel nem sürgős a dolog, a tanácsok és az olvasgatások alapján vártam, hogy lesz egy jó vételem majd idén (500k környéke), de ezt most úgy érzem, hogy elúszni látszik...

-
Strezi
őstag
válasz
julius75
üzenetére
Biztos nem transzkódol. Nincs az a vas, ami 60FPS HDRt transzkódolna. Plánen nem egy kis NASban, pláne nem HDR vesztés nélkül.
De, egyértelműen függ hogy akadni fog-e a lejátszás, a kiszolgáló oldaltól. Nem csak a LAN vagy WiFi kapcsolat a szűk keresztmetszet. Már írtam, hogy mekem pl. ment minden évekig, amíg nem romlott el az akkori kliens progim a szerveren.
Szóval jó ha megy, ne foglakozz avval ha másnak nem, vagy szerinte nem kellene mennie
Akkor foglakozz ezzel, ha valami problémát tapasztalsz. Akkro érdemes hallgatni arra, aki már megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
még tavaly BF fele gondoltam, hogy venni kellene egy tv-t, el is kezdtem olvasgatni a ,,Milyen TV-t vegyek?" topikot és közbe elkezdtem nézegetni a 55"-os QLED-eket
Akkor foglakozz ezzel, ha valami problémát tapasztalsz. Akkro érdemes hallgatni arra, aki már megoldotta.
Vhiktor