Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
Partizan182 #22956 üzenetére
Input lag tvzesnel es filmnel nem szamit. ABLben jogos ahogy a rendszer is es a hang is! Racshalo 3mrol nem latszik.
Szamomra ami a legfontosabb ahogy szerintem minden tvnel aki tvnezesre es filmre hasznalja: 480p 720p 1080pnel lathatoan lemossa a b7et. Itt van elottem a ketto. Probalom nem eszrevenni hogy gyengebb a skalazasa de nem megy. Egyszeruen jobban elmossa az elozo felbontasu anyagokat. Az eg910v elesebb. Egyszeruen csunyabb a kep a b7en illetve az eg910vn a kijelzon van valamilyen magentas bevonat ami melyebbe teszi a szineket ezaltal fakobb a b7. ( itt megjegyzem hogy nem szinhelyes csak nekem jobban bejon ez az apple monitor fele csillogas. ).
Persze a b7 jobb osszesegeben. De aki filmezesre es tv nezesre hasznalja az eg910vt csak ezert ne cserelje le fokent ugy hogy melle teszi mert csalodni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest