- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz
DacMalac #104231 üzenetére
Hisense tévét nem sokan választanak, mert a többség inkább az LG és Samsung vonalat preferálja. Valahol ez érthető is, mert az árkülönbség jellemzően nem olyan nagy, az ismertebb márkák megbízhatósága viszont ezzel szemben többet nyom a latban.
Nekem egyébként pont az van másfél éve, egy 48A85H, de érdemi információt nem tudok nyújtani róla, mert nem értek a technikához
(Pusztán ár/érték arány volt nálam a szempont, akcióban 270-ért árulták, miközben akkoriban a 42-es LG C2 mozgott leárazva 300 körül, ha jól emlékszem.)
Amúgy egy egyszerű qled VA tévét váltott, ahhoz képest egyértelműen ég és föld a sorozatok és filmek megjelenítése, még így is, hogy nincs kalibrálva a készülék. De pl játékra nem használom, bár elvileg ahhoz is vannak ilyen-olyan funkciók, amikre képes a tévé. Streaming szolgáltatók közül a Netflix, a Disney és az Amazon volt a 3 fő platform, de pont a hónapban megjelent a natív Max alkalmazás is, ami számomra jó hír (a SkyShowtime még hiányzik, ahhoz külső lejátszó kell.) Egyébként a panelt még az első néhány óra után néztem, minta videókkal, de különösebb elszíneződést vagy foltosodást nem vettem észre. Azóta nem is teszteltem újra. Összességében én elégedett vagyok vele, az előző tévémhez képest egyértelmű az előrelépés, extra igényeim pedig nem voltakUgyanakkor nincs összehasonlítási alapom, hogy a nagyobb márkákhoz képest mennyire állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged