Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 123xyz

aktív tag

válasz DacMalac #104231 üzenetére

Hisense tévét nem sokan választanak, mert a többség inkább az LG és Samsung vonalat preferálja. Valahol ez érthető is, mert az árkülönbség jellemzően nem olyan nagy, az ismertebb márkák megbízhatósága viszont ezzel szemben többet nyom a latban.

Nekem egyébként pont az van másfél éve, egy 48A85H, de érdemi információt nem tudok nyújtani róla, mert nem értek a technikához :DDD (Pusztán ár/érték arány volt nálam a szempont, akcióban 270-ért árulták, miközben akkoriban a 42-es LG C2 mozgott leárazva 300 körül, ha jól emlékszem.)
    Amúgy egy egyszerű qled VA tévét váltott, ahhoz képest egyértelműen ég és föld a sorozatok és filmek megjelenítése, még így is, hogy nincs kalibrálva a készülék. De pl játékra nem használom, bár elvileg ahhoz is vannak ilyen-olyan funkciók, amikre képes a tévé. Streaming szolgáltatók közül a Netflix, a Disney és az Amazon volt a 3 fő platform, de pont a hónapban megjelent a natív Max alkalmazás is, ami számomra jó hír (a SkyShowtime még hiányzik, ahhoz külső lejátszó kell.) Egyébként a panelt még az első néhány óra után néztem, minta videókkal, de különösebb elszíneződést vagy foltosodást nem vettem észre. Azóta nem is teszteltem újra. Összességében én elégedett vagyok vele, az előző tévémhez képest egyértelmű az előrelépés, extra igényeim pedig nem voltak :) Ugyanakkor nincs összehasonlítási alapom, hogy a nagyobb márkákhoz képest mennyire állja meg a helyét.

Új hozzászólás Aktív témák