Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    válasz szkutyi #88793 üzenetére

    Egyik Samsung témából se maradtál ki, végig kommenteled az összeset valami nonszensz dologgal.

    Nem kell aggódnod helyette, ott van neki a 14 napos elállás. :) Számtalanszor, szerintem úgy nagyjából 10-20x írtad le mióta itt vagyok a negatív tapasztalatodat amit továbbra is megértek, de te ezt fejhangod mondod. És ezt minden Samsung témánál, aki ilyen tv-t akar venni, aki megvette és hibába fut, aki egyáltalán rá akar gondolni. Értem, tényleg, hidd el nekem, de ezt nem kell végtelenszer leírni, hiszen van itt rajtad kívül más is, aki hasonló problémával szembesült, nem te vagy a világon az egyedüli, akinek rossz tapasztalata van velük kapcsolatban, nem kell mártírnak lenni.

    Sokaknak van rossz, sokaknak van jó tapasztalata, talán az LG terén több a pozitív, de amíg ezt kvalitatív vagy kvantitatív kutatás nem támasztja alá, szubjektív vélemény marad. És ez nem a Samsung mellett szól, hanem amellett, hogy mindenki saját magának kell eldönteni mi a fontos számára. A TV tudása, minősége, netán a szervíz háttér, garancia vagy önmagába véve a bolt ahol megveheti vagy akár az ára.

    Nem kell mások torkán letolni a saját véleményedet, végső soron én úgy gondolom ez, és számos másik topic is a segítségnyújtásról szól. Véleménye mindenkinek lehet, el lehet mondani, de befolyásolni sem kell másokat mert még az is lehet, hogy neki el sem fognak fordulni ezek a "hibák".

Új hozzászólás Aktív témák