Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
veterán
Az Nvidia elérhetővé tette már több mint 1 hete.
Elég sok problémát jelentettek az userek szóval én várnék egy hotfix driverre.
-
FLATRONW
őstag
Látom, hosszú idő után a Physx driver is frissült (az előző kiadásban). Jött valami játék, ami igényelte ezt?
-
Predatorr
őstag
Nomen est omen. A korábbi verziók rendben futottak agyonmodolva is. Nem tudom mi csesződött el benne, de még a régi mentésekkel is belefutok ugyanezekbe a pillanatokon belüli crashekbe, már, ha nem vág ki már indításkor (4/5).
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Nincs hozzá valami Crash Logger mod mint a Skyrim-hoz?
Ez nagyon mod álltal okozott CTD gyanús dolog.
Nekem driver még soha nem okozett problémát sehol sem.
De délután én is letesztelem a F4-el.Amúgy én minden driver-t felteszek ahogy kijön mert nem tud érdekelni a héterek mit írogatnak róla random fórumokon össze-vissza mókolt széttuningolt gépeken.
Soha nem volt még gondom NV driverrel, SOHA.És az automata NV Beta App tuning módja is kiválóan működik 165Mhz-et tett rá a VGA-ra.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Laraxior
titán
Nem jó driver. Nekem kompletten eltűnt a masodikkent hasznalt TV kijelzom. Csak a regebbi driver visszatétele itan tudtam ismét hasznalni.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/1d7xdbv/game_ready_studio_driver_55599_faqdiscussion/
Oké én itt az összes kommentben azt látom hogy ez a driver egy romhalmaz.
-
PuMbA
titán
Nem a legjobb driver lett ez tuti, mert monitor kezeléssel lettek főként gondok. De vannak jószerivel user errorok is, például akinél beszakadt az fps Az MSI Afterburner jó szokásához híven teszi a dolgát, hogy bekavarjon:
"THANK YOU. I have never had a driver update cause the power limit in afterburner to change to 20%. For whatever reason, it did with 555.99."
Az embereknek meg kell érteniük, hogy ha felraknak mindenféle birizgáló és monitorozó szoftvert azzal nagyon sok hibalehetőséget csinálnak maguknak.
[ Szerkesztve ]
-
hokuszla
senior tag
Nálam semmi hiba eddig, bár se a wint, se a grafikai beállításokat nem birizgáltam korábban
10600k 16GB 1660s 5TB
-
-
PuMbA
titán
Túl nagy macera és felesleges időhúzás is egyben arra várni, amíg X meg Y program fejlesztője igazodik az új driverhez és ezért vissza kell tartani. Az AMD ezt úgy oldotta meg, hogy a driverébe berakta a tuning lehetőségét, a külső szoftvereket meg ellehetetlenítette. Ez épp tényleg egy nagyon jó ötletük volt szerintem.
A még béta NVIDIA App-ban egyébként már egy kezdetleges tuning felületet csinált az NVIDIA is, jelenleg csak automatikus módban működik, szóval talán ez lesz náluk a megoldás, hogy saját kézbe veszik a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
Az Afterburnerhez semmi köze az NV-nek.
Igazából még az MSI-nek sem, azon kívül, hogy a nevüket adják hozzá. Egy külsős emberke fejleszti.
Minden cégnek világos a politikája az ilyen harmadik féltől származó programokkal szemben, nem vállalnak semmilyen felelősséget a használatukból adódó gondok miatt.
Még nem tettem fel ezt a drivert, valószínűleg ki is hagyom, mivel ilyen sokan panaszkodnak rá. Mostanában úgyis csak 3 havonta teszem fel a legújabbat, eddig nem volt volt gondom velük, most is van még időm frissíteni. -
KAMELOT
titán
Nekem több mint 10 éve NV kártyám van és MSI AB is megy. SOha nem volt semmiféle hiba. Azt is meg kéne kérdezni azoktól akiknek hiba volt, hogy milyen vírus van a gépükön vagy milyen szeméttel van teli a WIN.
Még egy DRIVER CRASH sem volt nekem.
Pár véleményre nem szabad adni.Neked is bekavart az MSI AB a NV kártyádnál?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Predatorr
őstag
Hát írtam, higy tisztv telepítéssel próbálkoztam, de még downgrade-del is. Új játékot indítottam, hátha mentések sérültek, de az is kivágott, mielőtt elértem volna a menedékbe. Mondjuk így a sugárzást is megúsztam.
Laraxior: nálam megmaradt.
Kamelot: a tiédre meg főleg.
-
Predatorr
őstag
válasz Predatorr #18 üzenetére
Fallout NV dettó. Próbáltam graf. beállításokat visszavenni, nem dobott ki, de akkor meg kb. 10* sebességre gyorsultam a játékban. Aztán visszaállítottam, megint kidobált. Persze a szoftverek „as is”, nem reklamálhat az ember, ha hibás, vagy pár év akatt játszhatatlanná teszik. Még a M$-t sem szid6om, mertva régi W10 particióról futtatva is fennáll a probléma.
-
core i7
addikt
556.12 WHQL
Mai 2024.6.27Last of us hibát javítja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft