-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz salapp #88048 üzenetére
Én se látom az 55A83J képét elmosott homályosnak. A tükröződés gátló rétegből csak annyit látok, hogy direkt fényt szórja.
Amúgy sport M4 csak 1080i és elég erős tomoritessel, jo-jo, de már egy fhd skyshowtime is jobb. Úttörő volt az antenna Hungária de mostanra a streaming túllépte...
Box's don't touch!
-
Vhiktor
Topikgazda
Használd nyugodtan bármilyen tartalommal, hiszen azért vetted
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Olyan kérdésem lenne, hogy tud-e annyival többet mint amivel a másik nagyobb?
LG OLED48C31LA vagy LG OLED55C21LA, de gondolom a C2 jobban megéri.
Kb. egy árban vannak a Telekom-nál. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz Itachi82 #88058 üzenetére
A méret miatt egyértelműen a C2-t venném.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Itachi82 #88062 üzenetére
Kicsit bővebben: nincs sok különbség a c2 és c3 között, max fényerőben van minimális. De a 48 és 55" között már sokkal észrevehetőbb a különbség mint amit a max fényerőben lévő különbség nyújtana.
-
félisten
Ne kíméld HDR rel és Dolby Visionnal sem, nyugodtan használd. 100 óra múlva lesz kb már bejáratott állapotban.
Segítségnek ezt az oldalt tudom javasolni, hogy tisztában legyél mi mire van: [link][ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Be lett üzemelve most párom 27es LG oled monitorja is.
Pár napja beszéltünk az enyémmel kapcsolatban. Az úgy nézki jól működik.
De páromnál meg ezt látni, hibás?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
mohow
tag
Sziasztok! Tudom 2 éves modell a Philips 706, de hátha tudtok hozzá javasolt beállításokat! Amit tudok: HDR OLED fény 100, SDR fény 30 körül, mozgásjavítás mindenhol OFF, védelem minden ON. Egyebekre volnék kíváncsi: fekete, szíhőmérséklet stb... RTINGS-en ehhez a típushoz nem találtam.
"Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is." Q (Star Trek Voyager)
-
anrab
addikt
Sziasztok. Ez milyen jelzés? Meg nem láttam. Alul a negyedik ikon.
-
sfefe
addikt
Most is lement ez az image cleaning de előbb is mikor már vége volt ( nem villogott a dísz fény a monitoron) hiába nyomok billentyűzetet gombot vagy egeret nem jön be a kép...
Előbb is újraindítás vllt után volt kép..
Most várok még de eltelt vagy 20 perc...(Alul a monitor gombját is hiába nyomom..)
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
Csere
-
Vhiktor
Topikgazda
Többet nem szenvednek vele, ha garanciális.
-
sfefe
addikt
válasz Vhiktor #88080 üzenetére
Múlt héten vasárnap rendltem kedden hozták meg csak ma lett be üzemelve mert párom gépében lapot, procit meg memóriát is kellett cserélni...
Azt hiszem 3 év gari van rá..
Ilyenkor cserélik vagy javításra küldik? Ha lehet ezt javítani nem tudom....Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz GeneraL_XTX #88082 üzenetére
14 napon belül előállhatok az ok de ugye kellene másik és ezt 20%-al olcsóbban vettem regisztráció miatti akcióban. Ilyenkor mi a helyzet?
Ilyenkor ha elállok akkor gondolom nem kapok automatikusan másikat csak ha rendelek...na de akkor meg már nincs 20%...
Vagy nem tudom ez, hogy működik?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Celtis
veterán
- Van 3 napon belüli csere meghibásodás esetén. A bolt ad új készüléket.
- Van a 14 napon belüli elállás, ha a készülék nem tetszik. Ugyan megteheted, de szerintem nem korrekt 14 napos elállással hibás terméket visszaküldeni. Ha viszont elállsz, akkor utána egy új terméket az aktuális áron tudsz megvásárolni, bukod a kedvezményt.
- És végül van a garanciális javítás. A szervizben bejelented, hogy van egy folt a kijelzőn és ők kijavítják. Ezzel nem is kell annyira kapkodnod, várhats pár hetet, hátha elműlik magától. -
sfefe
addikt
válasz Celtis #88090 üzenetére
Ezt néztem a 3 nap már eltelt mivel hétvégén cseréltem a gépben a többi alkatrészt és ekkor lett beüzemelve a monitor... Az enyém is meg a páromé is..
Az egyiken ilyen hiba van...Ez a nem korrekt visszaküldeni ezt nem értem, hibás.... Ha szín miatt el lehet állni akkor a hiba miatt meg pláne szerintem... Én hibátlan termékre fizetek nem hibásra amit majd javítanak..és lesz egy javított eszközöm új árban... Hát ez remek..
Ha lenne mondjuk 2 éves és lett rajta hiba akkor javítják oks..de újat..ne már..Csak kérdés ezt pl lehet javítani vagy cserélik a monitort...
-
blakey
titán
válasz torma1981 #88091 üzenetére
Hibás termék esetében van.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sfefe
addikt
válasz Celtis #88099 üzenetére
Ugyanezt kérdeztem mikor megrendeltem mert sokáig nem volt elérhető és hétvégén lett 1 db.. meg másnap még egy...
Azt mondta az LG üsz, hogy nem adnak el visszaküldött darabot csak újat...
Vasárnap rendeltem hétfőn hívtak emiatt és akkor mondtam nekik remélem nem visszaküldött darab került fel a netre ..
A másik db jó.. mondjuk tökéletes csomagolásban volt mindkettő darab nem vissza csomagolt.
( más bolt lehet eladná mondta Ők nem
De amúgy inkább nálam legyen szar ja értem...)
Mindegy várok pár napot hátha eltűnik teljesen...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest