Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xedamen

    senior tag

    Sziasztok!

    Évek óta OLED tulaj vagyok, 4 évig használtam egy 55"B7-eset, majd 2.5 éve váltottam egy 65"CX-re. Eldöntöttem, hogy idén váltok, hiszen a sokkal fényesebb panelek miatt talán már érdemes, és akkor már 77"-es lesz az új.
    Na most az idei 77"-es Samsung S95C 1.310.00 a Telekomnál listaáron, ami kedvezménnyel 1.25-re lemegy (itt a legolcsóbb, máshol 1.5 millió körül szórják, de amúgy is T-s vagyok, úgyhogy mindegy), míg a 77"-es G3 1.8 millió eMag-on és a MediaMarkt-ban is.

    Tesztek alapján sokat fejlődött tavaly óta a Samsung, plusz kb annyival olcsóbb, mint amennyit a G3 egy év alatt veszíteni fog az értékéből.
    Tetszik az egy kábeles kialakítás (Samsung OneBox - vagy mi a neve), a dizájn. A Samsung menüje sokkal gyorsabbnak tűnik (gyanítom a G3 is fényévekkel gyorsabb a CX-nél). YouTube-os összehasonlításokban valamiért jobban tetszettek a Samsung színei és a color brightness is jóval magasabb a Samsungnál. Kicsit félek, hogy hiányolom majd a magic remote-ot :D Dolby Vision nagy kérdőjel nekem, mert az összes streaming szolgáltatónál Vision-ben indul el minden jelenleg, de láttam Samsungos ismerősnél, hogy nála meg HDR 10/10+ban... Konzolom egy PS5, de nem vagyok power gamer, csak néha napján ülök le játszani, de akkor szeretem, ha odab@sz a látvány :DD

    Van valakinek tapasztalata esetleg?

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák