- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Keychron egerek bemutatója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Nekem ugyan Gigabyte monitorom volt, annál be lehetett állíítani, hogy stand by-ban mikor kezdjen neki a pixel refresh-nek: 0-15-30-45.... perc után (a 0 azaz azonnali kezdéssel voltak gondok, ezért 15-re volt beállítva). De manuálisan is el lehetett indítani, én ezt a monitor egyik gombjára beállítottam a monitor menüjében. Nem tudom, hogy a tiédnél van-e erre mód?
Ha a manuális módszert használod, akkor fontos, hogy a windowsban a képernyővédő (alvás) funkció több mint 7-8 perc után aktiválódjon, mert ha ennél rövidebb, akkor megszakítja a pixel refresht, és a monitor nem tekinti elvégzettnek (van egy üzemóra számláló, és egy elvégzett pixel refresh számláló a Gigabyte monitor menüjében)
A widows monitor alvást én kikapcsoltam, és inkább (lehet túl para) beállítottam egy fekete háttérképet, valamint felugró tálcát, sötét módokat, vagy ha nem felejtettem el, akkor kikapcsoltam a monitort, ha ott hagytam pár percre a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ASUS TUF Gaming monitor 24 / 144Hz / 1ms
- Gigabyte G32QC A 32" 1440p (2k) 165hz 1ms ívelt monitor
- Dell UP3017 30" monitor forgatható, dönthető, professzionális használatra, PremierColor !!!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258