- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz94
csendes tag
Én az összes monitorom úgy használtam hogy bekapcsoltam új korában és végig standby ban ment
főleg ezen az uj LG n még visszajelző kis led sincs szoval teljesen olyan mintha kilenne kapcsolva miután felállok a géptől. És igen olyankor fut le általában a pixel refresh szóval jó dolog. -
Skynet258
Topikgazda
Semminél sem gond semennyire sem a standby (évente fizetsz érte kb 100Ft-ot), sőt; aki lekapcsolgatja a hosszabbítót meg kihúzza az OLED-et, annál kb soha nem fog tudni lefutni a beégés elleni védelem (illetve annak egyik alappillére, ami pixel refresh-t csinál standby-ban lévő monitornál, általában 4 óra használat után).
Másik oldalon ez az OLED dolog túl van misztifikálva; egy IPS monitort sem kell teliholdkor szüzek vérével locsolni, hogy jól működjön, egy VA-t sem, a TN meg ott r*hadjon el ahol van.
Na hát az OLED-nél is annyi van, hogy megveszed, bekapcsolod, használod, ennyi. Max elolvasod a használatit meg a marketinges oldalt, ahol leírják melyik feature mit csinál valójában, nyugtázod, hogy ügyesen költötted el a 2-3-x százezret, és élvezettel bambulod a kijelzőt. Ennyi vele a teendő, semmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- Hajlított 34" ASUS TUF Gaming VG34VQL3A
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nekem is telekomos az otthoni szolgáltatás, januárba viszem át a 3 mobil előfizetést a T-hez, magenta1-be gondolom sok kedvezmény jár...
Na hát az OLED-nél is annyi van, hogy megveszed, bekapcsolod, használod, ennyi. Max elolvasod a használatit meg a marketinges oldalt, ahol leírják melyik feature mit csinál valójában, nyugtázod, hogy ügyesen költötted el a 2-3-x százezret, és élvezettel bambulod a kijelzőt. Ennyi vele a teendő, semmi más.
Skynet258