- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen videókártyát?
- Egér probléma
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
~3,5 éves a C1 OLED tévénk, de a mikroszálas törlővel por letörlésén kívül semmi sem fújtam rá. Teljesen tiszta, portalan. A folyadékok gyakra maszatos felületet hagynak, nem szeretem. De ha akarsz, akkor az alkohol tartalmá Clin ablaktisztító jó lehet. A monitort azzal tisztítom, mivel szoktam enni-inni (tudom, hogy ez fújjrossz
) esetleg tüsszententek ami apró szennyeződést okozhat és látható megfelelő irányú fénynél.
Egyébként mind1 honnan és kábé mind1 milyen, de mikroszálas törlő kell amitt mindig ki kell rázni majd mosni, mert a letörölt porszemcsék benne maradnak amik mikrokarcokat okozhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Okos Otthon / Smart Home
- Jövedelem
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- BestBuy topik
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Szállítás alatt - Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) esetleg tüsszententek ami apró szennyeződést okozhat és látható megfelelő irányú fénynél.
Skynet258