- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Szatyor123 #33 üzenetére
Egy-két éve nekem még nagyon adta volna egy ilyen monitor. De még most is szimpatikus: 27", sík panel, legalább 120 Hz, legalább WQHD és ekkorában szép homogén is lehet (az IPS-csodákkal ellentétben). Csak billentyűzet-egeres játékokat már gyakorlatilag nem játszom, netezésre-irodára tartom a gépet.
#34 Low Noise
Én se láttam élőben, nem is tudom, itthon van-e valahol. Esetleg a tévét meg lehet nézni PC módban. Ill. még mindig ott az elállás, ha valaki megrendeli és nem válik be. -
L.Edit
tag
Nem szeretném soha elveszteni a képességet arra, hogy egy nyílvános - fizetős - bétateszttért is képes legyek lelkesedni, legalább ennyire:
-
alratar
addikt
válasz
Szatyor123 #31 üzenetére
Főleg úgy, hogy ez nem is 4k.
-
törölt tag
válasz
Szatyor123 #28 üzenetére
Simán megérheti, hogy ez nem 42", hanem csak 27. Én az asztali géphez egyértelműen ezt venném inkább, igazából a mostani 32" helyett is megfelelőbb lenne az eggyel kisebb. (Az csak hab a tortán, hogy ezzel nem kell távírányítózni, és DisplayPorton egy korábbi videókártyával is megy desktopon a 120-240 Hz.)
#31 Szatyor123
Én arra gondolok, hogy éppen azért, mert vonzóbb lehet a kisebb méret és megveszik akkor is, ha drágább a tévénél. Ill. nem tudom, mennyire könnyen gyártható, a WOLED jelenleg kb. ekkora képpontsűrűséget tudhat. Mondjuk ha a 42" 4K megy, akkor ennek is kéne. -
alratar
addikt
válasz
Szatyor123 #28 üzenetére
Én sem értem.
Szerintem az van, hogy árazásnál a gamereken le lehet verni mentalitás játszik. -
Szatyor123
csendes tag
-
Picco
addikt
-
tibaimp
nagyúr
Most már csak azt nem értem, hogy ha ez a "sima" 27-es monitor valóban olyan drága lesz, mint gondoljuk, akkor az hogy lehet, hogy a korábban tesztelt szintén OLED 48 colos meg olcsóbb? Illetve valahol olvastam, hogy 42 colos is létezik abból a típusból.
-
Low Noise
senior tag
Jó, hogy egyretöbb gyártótól lesz OLED monitor
Ezzel párhuzamosan egy 21:9 est is kiadhatnának. -
Tigerclaw
nagyúr
Ahogy nézem a jelenlegi OLED monitor árakat, még nagyon messze van hogy ne csak luxuscikként létezzen, értelmezhetetlen magas árral. Kifejezetten csoda, hogy az Asus piacra dobott OLED-es notikat elérhető árral.
-
RafaelEKH
tag
Kb ugyan ez [link] csak asus matricával
-
Busterftw
nagyúr
Ebbol johetne 32"-es!
-
törölt tag
-
bteebi
veterán
Megfelelő méret, ehhez mérten jó felbontás, ráadásul nem is néz ki annyira rosszul. Talán az eddigi legszimpatikusabb OLED monitor. Mondjuk az árát jó lenne tudni.
-
tibaimp
nagyúr
250.000 Ft fölött eleve 3 év a törvényi előírás, annyi meg tuti lesz az ára...
Én annak örülök, hogy elkezdett valami mozgolódni az OLED monitor piacon, végre!
-
Segal
veterán
Az árazása lesz a kérdéses, mert ha vastagon fog a ceruza az oled végett akkor a 4k felbontású monitoroknál is drágább lehet, ha viszont mégsem, de ugye olyan nem lehet mert ASUS ROG cimke lesz rajta
-
Fred23
nagyúr
Akkor lehet benne fantázia, ha vállalnak rá 5 év garit, ami lefedi a panel esetleges beégését is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nagy képfrissítési rátát produkál a 27 hüvelykes ASUS ROG Swift PG27AQDM.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest