Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Szatyor123 #33 üzenetére
Egy-két éve nekem még nagyon adta volna egy ilyen monitor. De még most is szimpatikus: 27", sík panel, legalább 120 Hz, legalább WQHD és ekkorában szép homogén is lehet (az IPS-csodákkal ellentétben). Csak billentyűzet-egeres játékokat már gyakorlatilag nem játszom, netezésre-irodára tartom a gépet.
#34 Low Noise
Én se láttam élőben, nem is tudom, itthon van-e valahol. Esetleg a tévét meg lehet nézni PC módban. Ill. még mindig ott az elállás, ha valaki megrendeli és nem válik be. -
L.Edit
tag
Nem szeretném soha elveszteni a képességet arra, hogy egy nyílvános - fizetős - bétateszttért is képes legyek lelkesedni, legalább ennyire:
-
válasz
Szatyor123 #31 üzenetére
Főleg úgy, hogy ez nem is 4k.
-
törölt tag
válasz
Szatyor123 #28 üzenetére
Simán megérheti, hogy ez nem 42", hanem csak 27. Én az asztali géphez egyértelműen ezt venném inkább, igazából a mostani 32" helyett is megfelelőbb lenne az eggyel kisebb. (Az csak hab a tortán, hogy ezzel nem kell távírányítózni, és DisplayPorton egy korábbi videókártyával is megy desktopon a 120-240 Hz.)
#31 Szatyor123
Én arra gondolok, hogy éppen azért, mert vonzóbb lehet a kisebb méret és megveszik akkor is, ha drágább a tévénél. Ill. nem tudom, mennyire könnyen gyártható, a WOLED jelenleg kb. ekkora képpontsűrűséget tudhat. Mondjuk ha a 42" 4K megy, akkor ennek is kéne. -
válasz
Szatyor123 #28 üzenetére
Én sem értem.
Szerintem az van, hogy árazásnál a gamereken le lehet verni mentalitás játszik. -
Szatyor123
csendes tag
-
Picco
addikt
-
tibaimp
nagyúr
Most már csak azt nem értem, hogy ha ez a "sima" 27-es monitor valóban olyan drága lesz, mint gondoljuk, akkor az hogy lehet, hogy a korábban tesztelt szintén OLED 48 colos meg olcsóbb? Illetve valahol olvastam, hogy 42 colos is létezik abból a típusból.
-
Low Noise
senior tag
Jó, hogy egyretöbb gyártótól lesz OLED monitor
Ezzel párhuzamosan egy 21:9 est is kiadhatnának. -
Tigerclaw
nagyúr
Ahogy nézem a jelenlegi OLED monitor árakat, még nagyon messze van hogy ne csak luxuscikként létezzen, értelmezhetetlen magas árral. Kifejezetten csoda, hogy az Asus piacra dobott OLED-es notikat elérhető árral.
-
RafaelEKH
tag
Kb ugyan ez [link] csak asus matricával
-
Busterftw
nagyúr
Ebbol johetne 32"-es!
-
törölt tag
-
bteebi
veterán
Megfelelő méret, ehhez mérten jó felbontás, ráadásul nem is néz ki annyira rosszul. Talán az eddigi legszimpatikusabb OLED monitor. Mondjuk az árát jó lenne tudni.
-
tibaimp
nagyúr
250.000 Ft fölött eleve 3 év a törvényi előírás, annyi meg tuti lesz az ára...
Én annak örülök, hogy elkezdett valami mozgolódni az OLED monitor piacon, végre!
-
Segal
veterán
Az árazása lesz a kérdéses, mert ha vastagon fog a ceruza az oled végett akkor a 4k felbontású monitoroknál is drágább lehet, ha viszont mégsem, de ugye olyan nem lehet mert ASUS ROG cimke lesz rajta
-
Akkor lehet benne fantázia, ha vállalnak rá 5 év garit, ami lefedi a panel esetleges beégését is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU OLED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest