Hirdetés
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg2033
tag
Megkövetlek, a mozgás most második nézésre tényleg fluid.
Viszont a pixeles grafika továbbra sem gyere be. Egyrészt szubjektíven nem tetszik, másrészt úgy vagyok drótozva, hogy az első reakcióm az, hogy "Ez biztos régi, vagy ha új, akkor nem akartak túl sokat foglalkozni a grafikával". Ez utóbbin nem segít, hogy második és harmadik gondolatra nyilván tudom, hogy sokkal több van ezek mögött is.
Modern platformerek:
- Ori and the Blind Forest/Will of the Wisp
- Prince of Persia: The Lost Crown
- Guacamelee - csak hogy mondjak olyat is, ahol az art style közelebb áll a pixeleshez, de nekem mégis több szív érződik benne
Ja, és bár egyértelműnek veszem, de azért inkább leírom: Nem meggyőzni akarok senkit, hogy egyik vagy másik "jó" vagy "rossz". Szubjektív dolgokról beszélünk, értelmetlen lenne. Inkább csak azt akartam kifejteni, hogy valakinek miért lehet erre az a reakciója, hogy "pixelfos". -
Gomez86
őstag
Ori the blind forest.
Fluid, gyönörű (bár egytértek hogy ez subjektív), és pont egy ilyet lehetne sötét/darkos terminátor köntösben is. Szép tűz, fény, és robbanás effektekkel.
A 2D-vel és a retro játékmenettel semmi bajom, sőt mivel steamdeck-en is játszom kifejezetten keresem ezeket a játékokat. De ez a Terminátor nem tetszik sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hivatalosan is bejelentették a tavaly év végén kiszivárgott új Terminator játékot.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest