Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
shtml
őstag
Én vettem meg 5-ért. Acorp 5ALi61, K6-2 380 MHz, 64 MB RAM, Realtek combo hálókártya, AT táp és ház.
Már van egy ilyen alaplapom 266-os K6-ossal, W2k-val iszonyat stabil, soha egyetlen fagyást nem produkált. A 300-as Celeron mp3-tömörítésben a földbe döngöli, de általános használat során nem tűnik lassabbnak annál, pl. W2k + Office XP vígan elfut rajta.
A most vett gépet rögtön underclockoltam 266 MHz-re, mailszervernek, tűzfalnak kiváló lesz. Az eredeti helyett rátettem egy jobb P3 hűtőt és kikapcsolt ventivel sem melegedett túl (DOS-ban, W2k alatt még kevésbé melegedne), de a biztonság kedvéért adtam 5 V-ot a ventinek. A táp ventijét is kicseréltem és annak is levettem a feszültségét, így abszolút semmi hangja nincs a gépnek.
BTW: Kinek van legfrissebb BIOS-a ehhez a laphoz?
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Hardcore café
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs