Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozy84
senior tag
[link]
Ez mi? -
zozy84
senior tag
A felvételt átmásoltam a laptopomra és szaggat meg akad. Ez a 10 éves laptopom miatt van vagy a felvétellel van valami?
-
zozy84
senior tag
Végre kipróbáltam az M20at.
Próbálok majd mutatni videót de nagy tempónál nem tiszta a kép. Lassúnál nagyon szép. Gondolom a rezonanciától. Lehet vele kezdeni valamit? -
zozy84
senior tag
SjCam M20-ba bele raktam egy 64GB EVO+ kártyát és azt irja ki, hogy " Custer Size Wrong, Please format"
Valami ötlet?
(leformáztam)
-
zozy84
senior tag
válasz tupacamaru #1870 üzenetére
Az normális hogy több mint egy órán át teszteli?
-
zozy84
senior tag
SD kártya tesztelésre tud valaki egy egyszerű programot?
-
zozy84
senior tag
Sjcam M20-ba ez a memóriakártya jó lesz? Vannak sokkal gyorsabb 64GB-os kártyák is. Persze jóval többért.
Meg mit jelent a UHS-I ? Gyorsabb írás olvasás?
-
zozy84
senior tag
Sjcam M20-ba mekkora memória kártyát lehet max rakni?
"Micro SD kártya támogatás - ajánlott Class10 felett - 32GB vagy akár megfelelő 64gb/128gb-os kártyák"
32 vagy nagyobb?
-
zozy84
senior tag
Valami jó videó vágó programot tudtok ajánlani?
(Haverom Adobe Premiere Pro-t használ. Néztem pár percet ahogy vágta össze ezt a videót. Hááát. Így elsőre elég kínai volt nekem) -
zozy84
senior tag
A rendszám kitakarás a haverom miatt volt mert angol rendszámos motorral van és ő Angliában él és azt mondta ott ezt komolyan veszik.
Én mondtam hogy hagyja mert az én motorom látszik úgy is csak hátulról engem meg nem érdekel. Meg szerintem a rendőrt sem.Viszont a videó csak mobil eszközön nem látható!
Ezzel lehet csinálni valamit ???M10 volt a kamera. Kiváncsi leszek mennyivel lesz jobb/szebb képe az M20nak.
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
Na elvileg meg van a videó.
Viszont telefonon nem játsza le csak laptopon. Hogy ez mitől van nem tudom.
Elvileg ez az [link]
(Sjcam M10 és 4000)
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
Egy kérdésem lenne ami nem igazán tartozik ide de valaki csak tud válaszolni.
Szóval.
Csináltunk egy össze vágott videót a haverommal az egyik motorozásunkról. Nem is lett rossz a videó. Hozzá illő zene is van alatt. Erre a zene miatt letiltják azonnal Facebookról és YouTuberól is. Pedig egy sima The Offspring szám.
Valami ötlet hogy hogyan lehetne megoldani a dolgot??? -
zozy84
senior tag
Na jó.
Nem szeretném túlságosan bele kavarni magam a témába ezért kettő kamerára szűkítettem a kört.
Sjcam M20 és SJ6 Legend.
(főként motorozáshoz)
Szóval a kettő közül melyik legye?
(ahogy láttam kb ugyan azt tudják. Elvileg nagyobb memóriakártyát kezel a Legend. Az M20nak meg elvileg jobb a giro-ja. Az érintő kijelző nem érdekel. Csak hogy melyik a jobb. A Legend mellett viszont az szól, hogy lehet hozzá mikrofont csatlakoztatni ami motorozásnál jól jön. Haveromnak M10 van és a szélzaj miatt semmit sem lehet hallani.)Ha meg lesz, hogy melyiket választom akkor már csak ki kell találni, honnan rendeljem. Kínából a legolcsóbb a rendelés de nem tudom van-e valami varia , van-e vám , stb.
-
zozy84
senior tag
válasz eddie1978 #1824 üzenetére
Nyilván nem várok csodát. Csak a haverom akivel motoroztam és ő hozta a kamerákat is , ő mondta , hogy ha pl 4K kamera lenne akkor ki lehetne nagyítani. De ezek csak 1080p-s kamerák és ha nagyít benne akkor szar lesz a minőség.
(Tegnap előttig nem érdekeltek a sport kamerák pedig 10 éve motorozok. 😊 ) -
zozy84
senior tag
Sziasztok!
Főként motorozáshoz keresek kamerát. (meg persze ha beválik minden máshoz is )
Melyik lenne a megfelelő?
Tegnap egy barátommal kettő kamerával felszerelve (egy a bukón egy meg a másik motor faridomján volt) motoroztunk. 1080p-s kamerák voltak de nem tudom milyen márka.
Viszont ha kicsit messzebb voltunk egymástól (kb 50m) már nem látszik jól pl egy kicentizett előzés, stb.GoPro elhiszem, hogy jó de drága.
Szóval vegyek egy új nem GPro-t, vagy vegyek egy használt Hero 3at vagy Hero 4et??
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Apple TV+
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Tamron SP 150-600mm G2 teleobjektív + álcázó ( Nikon )
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest